صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۱۲۴۷۳۸۶
تاریخ انتشار : ۰۳ تير ۱۳۹۲ - ۱۵:۱۲

امام جمعه املش گفت ما معتقديم كه در دنيا هيچ بن‏بستی نيست و می‏توان در هر شرايطی عدالت را برقرار كرد و اين پايه و اساس مكتب مهدويت ماست.


گروه اجتماعی: امام جمعه املش گفت: ما معتقديم كه در دنيا هيچ بن‏بستی نيست و می‏توان در هر شرايطی عدالت را برقرار كرد و اين پايه و اساس مكتب مهدويت ماست.


حجت‏الاسلام والمسلمين احمد طيبی، امام جمعه شهرستان املش در گفت‏وگو با خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) شعبه گيلان، گفت: مردم ايران با يك بينش سياسی و علم و آگاهی به مسائل روز ايران و جهان پا به عرصه انتخابات گذاشتند به طوری كه هيچ كشوری نتوانست خدشه‏ای بر انتخابات وارد كند و از مسئولان انتظار می‏رود كه قدرشناس اين همت و غيرت ملت ايران باشند و در مسير مصلحت كشور و عزت و اقتدار ايران و رفاه بيشتر مردم و حل مشكلات ملت و كشور قدم بردارند.


وی با اشاره به فرا رسيدن نيمه شعبان، سالروز ولادت امام زمان(عج)، متذكر شد: بهتر آن است كه در اين روزها به فلسفه انتظار بيش از پيش تبيين شود و اين از عقايد ما شيعيان است كه شخصی از معصوم(ع) زنده و منشأ رحمت و واسطه فيض الهی است و بر اعمال ما ناظر است و ما معتقديم كه در دنيا هيچ بن‏بستی نيست و می‏توان در هر شرايطی عدالت را برقرار كرد و اين پايه و اساس مكتب مهدويت است.


حجت‏الاسلام طيبی در پايان به هفته صرفه‏جويی آب اشاره كرد و يادآور شد: متأسفانه مصرف آب در كشور ما دو برابر استاندارد جهانی است درحالی كه بيشترين سفارش در صرفه‏جويی را در مكتب اسلام و تعاليم معصومين(ع) داريم و با توجه به كمبود و كاهش منابع آبی در زمينه شرب و كشاورزی ضرورت دارد كه از مصارف غيرضروری بكاهيم.