صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۱۲۴۸۲۸۴
تاریخ انتشار : ۰۵ تير ۱۳۹۲ - ۱۰:۳۱
سازمان همكاری اسلامی

دبيركل سازمان همكاری اسلامی از كشورهای اروپايی خواست تا اسلام و مسلمانان را به عنوان بخشی از خانواده خود بپذيرند و ضمن مقابله با تعصبات ضداسلامی در راستای افزايش روابط با جهان اسلام حركت كنند.


گروه بين‌الملل: دبيركل سازمان همكاری اسلامی از كشورهای اروپايی خواست تا اسلام و مسلمانان را به عنوان بخشی از خانواده خود بپذيرند و ضمن مقابله با تعصبات ضداسلامی در راستای افزايش روابط با جهان اسلام حركت كنند.








به گزارش خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) به نقل از پايگاه اطلاع‌رسانی «OnIslam»، احسان‌اوغلو، دبيركل سازمان همكاری اسلامی اعلام كرد: اسلام بايد به عنوان عضوی از خانواده اروپا و نه يك مهمان، گرامی داشته شود.


وی افزود: حذف اسلام به معنی ناديده ‌گرفتن نقش تأثيرگزار تمدن اسلامی در انقلاب تمدن غربی است.


احسان‌اوغلو كه برای افتتاح كميته نظارت دائمی سازمان همكاری اسلامی در اتحاديه اروپا در بروكسل به سر می‌برد، همچنين هشدار داد: تنظيم سياست‌ها بر مبنای اظهارات منفی عليه مسلمانان منجر به تبعيض عليه آنان در كشورهای غربی می‌شود.


وی گفت: اگر اسلام به يك محتوای سياسی تبديل شود، چاقوی دولبه‌ای خواهد بود كه نتايج آن را در نروژ، فرانسه و ديگر كشورهای اروپايی ديده‌ايم.


رئيس سازمان همكاری اسلامی تأكيد كرد: سوءاستفاده از اصطلاحات اسلامی منجر به تصورات نادرست در مورد مسلمانان و دين آن‌ها شده است.


وی افزود: تروريست‌هايی كه نام جهاد و اسلام بر جنايت‌های خود می‌گذارند نيز تنها با هدف مخدوش كردن سيمای اسلام و مسلمانان اين كار را انجام می‌د‌هند و علمای مسلمان بارها و بارها تأكيد كرده‌اند كه جهاد به معنی «تلاش» برای انجام كارهای خوب و از بين بردن بی‌عدالتی و شرارت در جامعه است.


مسلمانان 8 تا 9 درصد جمعيت كشورهای عضو اتحاديه اروپا را تشكيل می‌دهند. سياستمداران راست‌ افراطی در سراسر اروپا در سال‌های اخير با اهداف سياسی، لفاظی‌های خود را عليه اقليت‌های مسلمانان در اين كشورها شدت داده‌اند.