صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۱۲۴۸۴۴۵
تاریخ انتشار : ۰۵ تير ۱۳۹۲ - ۱۲:۱۲

معاون رئيس فرهنگسرای قرآن و عترت زنجان‌ از افتتاح نخستين مركز تخصصی توليد كتيبه‌های سفالی و نقوش برجسته قرآنی در این استان خبر داد.


گروه هنر: معاون رئيس فرهنگسرای قرآن و عترت زنجان‌ از افتتاح نخستين مركز تخصصی توليد كتيبه‌های سفالی و نقوش برجسته قرآنی در این استان خبر داد.








عليرضا رحمانی، معاون رئيس فرهنگسرای قرآن و عترت زنجان در گفت‌و‌گو با خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) شعبه زنجان، با اشاره به افتتاح نخستين مركز تخصصی توليد كتيبه‌های قرآنی به همت اين مركز در زنجان، گفت: اين بخش كه زير‌نظر مركز آفرينش‌های هنری «رضوان» فعالیت داشته و در راستای توسعه آموزش‌ها و توليدات هنری در زمينه معماری اسلامی و سفال با همكاری شركت طراحان نو‌انديش در فرهنگسرای قرآن و عترت زنجان راه‌اندازی شده است.


وی افزود: اين مركز مجهز به كارگاه توليد، آموزش و كوره پخت سفال و نقوش برجسته بوده و هدف از راه‌اندازی آن توليد كتيبه‌های قرآنی و فرهنگی جهت ارائه به مساجد، حسينيه‌ها، امامزاده‌ها و محيط‌های اداری و تجاری است.


معاون رئيس فرهنگسرای قرآن و عترت زنجان ابراز كرد: فعال‌سازی نيروهای انسانی علاقه‌مند در اين حوزه و هدايت هنرمندان به‌سوی توليد آثار و هنرهای اسلامی نيز از ديگر اهداف راه‌اندازی اين مركز به‌شمار می‌رود.


رحمانی با تأكيد بر اين‌كه اين مركز در آينده برنامه‌های مختلفی را به اجرا درمی‌آورد، اظهار كرد: برگزاری كلاس‌های آموزش سفالگری برای تمام مقاطع سنی كودكان، نوجوانان، جوانان و بزرگسالان، شركت در نمايشگاه‌های بين‌المللی مرتبط و برپايی نمايشگاه‌های مناسبتی در محل فرهنگسرا و شركت در نمايشگاه هنری در فرهنگسرای قرآن و عترت زنجان در آينده نزديک، از جمله مهم‌ترين اين برنامه‌ها است.


وی در پايان، تصريح كرد: علاقه‌مندان به فعاليت در حوزه هنر و معماری اسلامی در تمام مقاطع سنی با رويكرد آموزشی و ورود به عرصه توليد و بازار، جهت كسب اطلاعات بيشتر می‌توانند همه روزه از ساعت 8 تا 14 به فرهنگسرای قرآن و عترت زنجان مراجعه كنند.


گفتنی است؛ در حال حاضر فعاليت اين مركز با تهيه كتيبه‌های قرآنی و تصويری در حال اجرا و رونمايی بوده و بازديد برای عموم علاقه‌مندان آزاد است.