صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۱۲۴۹۵۷۹
تاریخ انتشار : ۰۸ تير ۱۳۹۲ - ۱۵:۱۹

مدير مركز بزرگ اسلامی غرب كشور صبر و شكيبايی و مقاوم بودن را از ‌ويژگی‌های شهيد بهشتی عنوان كرد و گفت بهشتی پــيرو واقعی امـــــام(ره) و تأثيرگـــذار بر دشمنان بود.


گروه اجتماعی: مدير مركز بزرگ اسلامی غرب كشور صبر و شكيبايی و مقاوم بودن را از ‌ويژگی‌های شهيد بهشتی عنوان كرد و گفت: بهشتی پــيرو واقعی امـــــام(ره) و تأثيرگـــذار بر دشمنان بود.


به گزارش خبرگزاری بين‌المللی قرآن‌(ايكنا) شعبه كردستان، حجت‌الاسلام محرم‌علی فراشی، ‌مدير مركز بزرگ اسلامی غرب كشور شنبه، هشتم تيرماه در جمع اقشار مختلف مردم در مسجد جامع سنندج با گراميداشت ياد و خاطره شهدای هفتم تير‌ماه سال 60 گفت: هفتم تير سالروز ترور رهبر انقلاب در سال 60 در مسجد ابوذر تهران است.


وی با بيان اينكه همان خدايی كه خواست امام(ره) زنده بماند و تاكنون انقلاب را حمايت و هدايت كرده است رهبر انقلاب اسلامی را در آن روز سلامت نگاه داشت تا امروز از رهبری امام‌گونه و داهيانه ايشان بهره‌مند شويم.


مدير مركز بزرگ اسلامی غرب كشور با اشاره به اينكه شكر خدا برای شكست اين ترور و بی‌سرانجام ماندن آن لازم است، افزود: خداوند رهبر را برای امروز ما و جهان اسلام حفظ كرد.


وی با بيان اينكه وعده‌های الهی متقن، محكم و حتمی است، تصريح كرد: حاضر و ناظر بودن شهيد بر برخی از خانواده‌های شهدا ملموس است.


مدير مركز بزرگ اسلامی غرب كشور در بخش ديگری از سخنان خود با محكوم كردن كشتار شيعيان توسط تكفيری‌ و سلفی‌های مصر خاطر‌نشان كرد: اين موضوع با هيچ قانون و منطقی سازگار نيست.


وی با بيان اينكه دشمن از اتحاد ما خشمگين است، اظهار كرد: علما دورنمای كار را خوب می‌بينند به‌گونه‌ای كه امام خمينی(ره) به صراحت اعلام كرد دشمنان اصلی ما آمريكا و صهيونيسم بين‌المللی بوده و سايرين مزدور آنها هستند.


حجت‌الاسلام فراشی در ادامه به بيان برخی ويژگی‌های شهيد پرداخت و گفت: شهيد زنده است چون خط خداوند زنده است و جدال حق و باطل از روز اول شروع و ادامه دارد.


وی نظم، مديريت، مقاومت و برخورداری از ايمان راسخ، توجه به نماز اول وقت، اطاعت بدون قيد و شرط از صفات شهيد دانست ‌و اعلام كرد: يكی از مهم‌ترين ويژگی‌های اوليای خدا دشمن‌شناسی است كه در اين راستا شهيد بهشتی به‌دنبال افشای منافقان بود.


مدير مركز بزرگ اسلامی غرب كشور صبر و شكيبايی و مقاوم بودن را از ديگر ويژگی‌های شهيد بهشتی عنوان كرد و گفت: بهشتی پيرو واقعی امام و تأثيرگذار بر دشمنان بود.


وی با بيان اينكه دشمن بر روی موضوعاتی چون ناكارآمدی و عدم موفقيت نظام كار می‌كند، خاطرنشان كرد: پيام 7 تير صحبت امام(ره) است كه شهادت بهشتی در مقابل مظلوميتش ناچيز است.


حجت‌الاسلام فراشی با بيان اينكه امروز دشمن می‌خواهد نقطه مركزی را هدف گرفته و منزوی و مظلوم كند، اظهار كرد: خوشبختانه روز به روز بر باورها و اعتقادات و ولايت‌پذيری مردم افزوده می‌شود.


وی با يادآوری خلق حماسه 24 خرداد كه كاملاً برخلاف نظر دشمن بود، عنوان كرد: وعده خدا تخلف ندارد به‌گونه‌ای كه روز به روز اسلام گسترده و دامنگير می‌شود.


‌مدير مركز بزرگ اسلامی غرب كشور افزود: اين تكريم‌ها از اركان و شهدای نظام و تجديد ميثاق با آرمان‌های بلند امام(ره) و رهبر و اصرار بر اصول و ارزش‌ها است.


وی در پايان با بيان اينكه آينده از آن حزب‌اللهی‌ها است، يادآور شد: راهكار رسيدن به اين نقطه ايده‌آل افزودن بر ولايت‌مداری و راهبرد وحدت و در كنار هم بودن است.