صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۱۲۴۹۸۳۶
تاریخ انتشار : ۰۹ تير ۱۳۹۲ - ۰۹:۰۰
همزمان با آغاز ماه رمضان؛

مديركل كتابخانه‌های عمومی چهارمحال و بختياری از برگزاری مسابقه كتابخوانی با عنوان آشتی با امام زمان(عج) در راستای ترويج فرهنگ كتابخوانی خبر داد.


گروه انديشه: مديركل كتابخانه‌های عمومی چهارمحال و بختياری از برگزاری مسابقه كتابخوانی با عنوان آشتی با امام زمان(عج) در راستای ترويج فرهنگ كتابخوانی خبر داد.


بهروز صادقی، مديركل كتابخانه‌های عمومی چهارمحال و بختياری در گفت‌وگو با خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) شعبه چهارمحال و بختياری، از برگزاری مسابقه كتابخوانی با عنوان «آشتی با امام زمان(عج)» به‌همت اين اداره‌كل خبر داد.


وی خاطرنشان كرد: اين مسابقه به‌صورت مكتوب از كتاب آشتی با امام زمان(عج) تأليف محمد شجاعی ويژه شركت‌كنندگان در طرح ختم قرآن انتظار در ماه مبارك رمضان تهيه شده است.


صادقی با اشاره به لزوم اشاعه و تعميق فرهنگ كتابخوانی در جامعه، تصريح كرد: برگزاری اين مسابقه اقدامی در راستای نهادينه‌كردن اين فرهنگ در سطح استان است.


به گفته وی، طرح ختم قرآن انتظار ويژه اعضای كتابخانه‌ها، كتابداران و اعضای خانواده آن‌ها از اولين روز ماه مبارك رمضان آغاز می‌شود.