صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۱۲۵۲۲۲۲
تاریخ انتشار : ۱۲ تير ۱۳۹۲ - ۱۴:۳۸

مسئول بسيج هنرمندان استان زنجان گفت با توجه به برگزاری كنگره شهدای هنرمند استان در نيمه دوم امسال، تصميم بر اين شد تا شهدای هنرمند زنجان شناسايی و گام نخست در توليد فيلم مستند زندگی اين هنرمندان برداشته شود.


گروه هنر: مسئول بسيج هنرمندان استان زنجان گفت: با توجه به برگزاری كنگره شهدای هنرمند استان در نيمه دوم امسال، تصميم بر اين شد تا شهدای هنرمند زنجان شناسايی و گام نخست در توليد فيلم مستند زندگی اين هنرمندان برداشته شود.


سيد‌جواد هاشمی، مسئول بسيج هنرمندان استان زنجان در گفت‌وگو با خبرگزاری بين‎المللی قرآن(ايكنا) شعبه زنجان، با اشاره به توليد مستند شهدای هنرمند استان زنجان، اظهار كرد: با توجه به برگزاری كنگره شهدای هنرمند استان در نيمه دوم امسال، تصميم بر اين شد تا شهدای هنرمند استان شناسايی و گام نخست در توليد فيلم مستند زندگی اين هنرمندان برداشته شود.


اين مقام مسئول با اشاره به اين‌كه تاكنون 20 شهيد هنرمند استان مورد شناسايی قرار گرفته‎اند، گفت: در روزهای آينده فراخوان عمومی صورت می‌گيرد تا شناسايی شهيدان هنرمند در ابعاد مختلف و به‌شكل كامل انجام پذيرد.


هاشمی خاطرنشان كرد: گروه شناسايی شهيدان هنرمندان متشكل از چند گروه تخصصی از قبيل نويسندگان و فيلم‌برداران است كه به شكل منسجم و مدون برای توليد مستند شهدای هنرمند تلاش می‌كنند.


وی متذكر شد: به‌طور قطع شناسايی شهدای هنرمندان استان تأثير بسزايی در معرفی اين افراد به نسل كنونی داشته و شناسنامه استان محسوب می‌شود.


مسئول بسيج هنرمندان استان زنجان در پايان، گفت: تعيين معيار و ملاك‌های هنرمندی يك فرد از كارهای دشواری است كه گروه شناسايی اين مجموعه در تلاش هستند تا بتوانند اين مهم را به‌نحو احسن و شايسته انجام دهند.