صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۱۲۵۵۴۷۱
تاریخ انتشار : ۱۸ تير ۱۳۹۲ - ۱۶:۰۷

طی مراسمی به همت اداره تبليغات اسلامی استهبان از 50 نفر از حافظان جزء سی قرآن كريم شركت‌كننده در طرح قرآنی 1446 تجليل به عمل آمد.


گروه فعاليت‌های قرآنی: طی مراسمی به همت اداره تبليغات اسلامی استهبان از 50 نفر از حافظان جزء سی قرآن كريم شركت‌كننده در طرح قرآنی 1446 تجليل به عمل آمد.


علی‌رضا فرهمندی، كارشناس امور قرآنی اداره تبليغات اسلامی استهبان در گفت‌وگو با خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) شعبه فارس، از برگزاری مراسم تجليل از حافظان قرآن اين شهرستان خبر داد و گفت: طی مراسمی به همت اداره تبليغات اسلامی استهبان از 90 نفر از حافظان جزء سی قرآن كريم شركت‌كننده در طرح قرآنی 1446 تجليل به عمل آمد.


وی افزود: اين مراسم با هدف تشويق و ترغيب علاقه‌مندان به حفظ قرآن كريم با حضور حجت‌الاسلام يونس شاهسونی، امام جمعه موقت شهرستان استهبان برگزار شد.


فرهمندی تصريح كرد: اين طرح با حضور 90 نفر از بانوان شهرستان و تدريس مريم خدادادی در حسينيه فداييان اباالفضل(ع) برگزار شده بود كه پس از اتمام آن از 50 تن از برگزيدگان تقدير و تجليل شد.


اين فعال قرآنی در بخش ديگری از سخنان خود با تصريح اينكه قرآن كلام الهی و سراسر نورانيت و معنويت است، گفت: نه تنها تلاوت ظاهری و سطحی اين كتاب الهی ثواب و فضيلت دارد، بلكه نگاه كردن به آن نيز دارای ثواب و پاداش و نورانيت است.


وی بر لزوم توجه به انس با قرآن تأكيد و خاطرنشان كرد: انس با قرآن، يعنی قرآن را خواندن و در مفاهيم قرآنی تدبر كردن و آن‌ها را فهميدن كه پس از اين مراحل حفظ آن آسان می‌شود.


فرهمندی اظهار كرد: اگر ما به آثار خواندن قرآن توجه كرده و قرآن را مانند دوستى در زندگى انتخاب كنيم، آياتش را بخوانيم و در معانى آسمانى‌اش تفكر كنيم، پس از مدتى زندگى‌مان سرشار از نور و طراوت خواهد شد.


وی تصريح كرد: حفظ و قرائت قرآن، موجب تقويت حافظه مى‌شود و در نتيجه در زندگى انسان تأثير مى‌گذارد و موجب پيشرفت در كارهای او می‌شود.