صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۱۲۵۷۴۴۵
تاریخ انتشار : ۲۳ تير ۱۳۹۲ - ۱۰:۳۲

رئيس اداره تبليغات اسلامی شهرستان دامغان، روحانيان و مبلغان دينی را مرزبانان عقايد و انديشه‌های اسلامی برشمرد.


گروه اجتماعی: رئيس اداره تبليغات اسلامی شهرستان دامغان، روحانيان و مبلغان دينی را مرزبانان عقايد و انديشه‌های اسلامی برشمرد.


به گزارش خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) شعبه سمنان، حجت‌الاسلام مصطفی تقوی، رئيس اداره تبليغات اسلامی شهرستان دامغان 22 تيرماه در گردهمايی مبلغان شهرستان دامغان در محل اداره تبليغات اسلامی اين شهرستان با بيان اينكه روحانيان مرزبانان انديشه های اسلامی هستند گفت: دفاع از عقايد، افكار و انديشه‌های اسلامی در هر برهه‌ از زمان بر مبلغان دينی واجب و ضروری است.


وی به تلاش دشمنان برای تضعيف نظام اسلامی اشاره كرد و افزود: وظيفه خطير و سنگين الهی و شرعی بر عهده مبلغان گذاشته و لازم است با تمام وجود از كيان اسلام و اين انقلاب دفاع كرد.


تقوی با بيان اينكه امروز بيشتر از هر زمان ديگر، مردم در صحنه هستند و اين حاكی از بصيرت و درك ملت شهيدپرور ايران اسلامی است تصريح كرد: يكی از توطئه‌های دشمنان ايجاد نفاق و تفرقه در جامعه است و روحانيان و علما علاوه بر تأكيد به همدلی و اتحاد در بين مردم، لازم است مبانی و ارزش‌های اسلامی را برای مردم تبيين و تشريح كنند و بيان اين مهم از هر زمان ديگر بيشتر احساس می‌شود.