صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۱۲۵۸۲۶۱
تاریخ انتشار : ۲۶ تير ۱۳۹۲ - ۱۰:۳۹

به همت مؤسسه نورهدايت مسابقه سوره «الرحمن و ياسين» در اروميه برگزار می‌شود.


گروه مؤسسات قرآنی مردم‌نهاد: به همت مؤسسه نورهدايت مسابقه سوره «الرحمن و ياسين» در اروميه برگزار می‌شود.


به گزارش خبرگزاری بين‌المللی قرآن (ايكنا)، به همت مؤسسه نورهدايت مسابقه سوره «الرحمن و ياسين» 15 ماه رمضان در اروميه برگزار می‌شود.


نحوه برگزاری اين مسابقه به اين صورت است كه به مدت يك هفته تفسير اين دوره سوره توسط مربی تفسير قرآن مؤسسه بيان می‌شود و در پايان شركت‌كنندگان موظف هستند به سؤالات طرح شده كه به صورت چهارجوابی است پاسخ دهند.


گفتنی است، در پايان پس از مشخص شدن نتايج از سوی داوران در نظر گرفته شده برای اين مسابقه به 5 نفر برتر جوايزی از سوی مؤسسه اهدا می‌شود.


در پايان يادآور می‌شود، اين مسابقه با هدف ايجاد تنوع در امر آموزش قرآن فراگيران اين مؤسسه قرآنی همزمان با ولادت امام حسن مجتبی(ع) برگزار می‌شود.


خبرنگار: مينا جوهری