صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۱۲۵۸۶۷۳
تاریخ انتشار : ۲۵ تير ۱۳۹۲ - ۱۰:۵۳

روز گذشته، 24 تيرماه در نشستی برنامه‌های فرهنگی و مذهبی مساجد دالاهو با حضور رئيس اداره تبليغات اسلامی اين شهرستان بررسی شد.


گروه اجتماعی: روز گذشته، 24 تيرماه در نشستی برنامه‌های فرهنگی و مذهبی مساجد دالاهو با حضور رئيس اداره تبليغات اسلامی اين شهرستان بررسی شد.


به گزارش خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) شعبه كرمانشاه، روز گذشته، 24 تيرماه در نشستی برنامه‌های فرهنگی و مذهبی مساجد دالاهو بررسی شد، در اين برنامه حجت‌الاسلام سيدجواد موسوی، رئيس اداره تبليغات اسلامی دالاهو گفت: يكی از مهم‌ترين جنبه‌های مسجد مسائل آموزشی است هر چند بسياری از جوانان از درس و كلاس گريزان هستند اما برگزاری برخی كلاس‌های آموزشی مورد علاقه جوانان در جذب آنان مؤثر است.


وی افزود: اشخاص و متوليان متفاوتی در مساجد ايفای نقش می‌كنند كه از جمله اين افراد می‌توان به هيئت امنای مساجد، روحانيان، امامان جماعت و مسئولان اجرايی و فرهنگی اشاره کرد.


حجت‌الاسلام موسوی در پايان تصريح كرد: امام جماعت مهم‌ترين عضو مديريتی مسجد است كه می‌تواند با برنامه‌ريزی و عملكرد درست زمينه مناسبی را حضور مردم به‌ويژه جوانان در مسجد فراهم كند و حضور جوانان در مسجد نيز بستگی به عملكرد و شخصيت متوليان مسجد و چگونگی برخورد آنان با جوانان در ايجاد و چگونگی نگرش جوانان نسبت به دين و مسجد داشته و اين امر در مورد ياد شده بسيار مؤثر است.