صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۱۲۶۰۴۹۹
تاریخ انتشار : ۲۹ تير ۱۳۹۲ - ۱۰:۴۹

سلسله نشست‌های تفسير قرآن به همت مؤسسه پيروان ولايت در اروميه آغاز شده است و تا پايان ماه رمضان ادامه می‌يابد.


گروه مؤسسات قرآنی مردم‌نهاد: سلسله نشست‌های تفسير قرآن به همت مؤسسه پيروان ولايت در اروميه آغاز شده است و تا پايان ماه رمضان ادامه می‌يابد.


مريم حمزه‌لو، مديرمسئول مؤسسه پيروان ولايت اروميه در گفت‌وگو با خبرگزاری بين‌المللی قرآن (ايكنا)، با اعلام اين خبر گفت: سلسله نشست‌های تفسير قرآن از اول ماه رمضان به همت مؤسسه پيروان ولايت اروميه آغاز شده است و تا پايان اين ماه ادامه می‌يابد.


وی در ادامه تصريح كرد: مسئوليت برگزاری اين نشست‌ها طبق برنامه‌ريزی‌های انجام شده برعهده رقيه رجب‌زاده، از مربيان تفسير اين مركز قرآنی است.


حمزه‌لو اظهار كرد: اين نشست‌ها از ساعت 10 تا 12 در منازل قرآن‌آموزان برگزار می‌شود و در پايان هر نشست نيز به سؤالات فراگيران پاسخ داده می‌شود.


مديرمسئول مؤسسه پيروان ولايت اروميه در پايان خاطرنشان كرد: اين نشست‌ها با عنوان «قرآن در رمضان» به مناسبت فرارسيدن ماه رمضان برگزار می‌شود.