صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۱۲۶۱۷۹۸
تاریخ انتشار : ۳۱ تير ۱۳۹۲ - ۱۸:۳۵
حجت‌الاسلام حسينی

رئیس تبليغات اسلامی دهلران، تصریح کرد سعی در جلب توجه و همت مردم در امر يادگيری احكام دين و خصوصاً قرآن كريم امری لازم و برای سلامت معنوی جامعه حياتی است.


گروه فعالیت‌های قرآنی: رئیس تبليغات اسلامی دهلران، تصریح کرد: سعی در جلب توجه و همت مردم در امر يادگيری احكام دين و خصوصاً قرآن كريم امری لازم و برای سلامت معنوی جامعه حياتی است.


حجت‌الاسلام هادی حسينی، رئيس اداره تبليغات اسلامی شهرستان دهلرن در گفت‌وگو با خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) شعبه ايلام، با تأكيد بر اهميت برگزاری برنامه‌های قرآنی و لزوم استفاده از ظرفيت‌های اين كتاب آسمانی در ماه مبارک رمضان، گفت: سعی در جلب توجه و همت مردم در امر يادگيری احكام دين و خصوصاً قرآن كريم امری لازم و برای سلامت معنوی جامعه حياتی است.


وی، افزود: به همت كانون قرآن و عترت اداره تبليغات اسلامی شهرستان دهلران و با همكاری مؤسسات و خانه‌های قرآنی روستایی تحت نظارت و حمايت اين اداره تعداد 14 كلاس آموزش قرآن كريم در رشته‌های روخوانی، روانخوانی، حفظ و مفاهيم در سطوح مختلف در اين ماه مبارك كار خود را در دهلران آغاز كرده‌اند.


حجت‌الاسلام حسينی با بیان اینکه درك معانی و مفاهيم آيات قرآن كريم انسان را در عمل به دستورات الهی كمك مي‌كند، اظهار کرد: اين تعداد كلاس مربوط به حفظ سوره مباركه ياسين، آموزش روخوانی و روانخوانی قرآن كريم و فراگیری مفاهيم قرآن كريم است.


رئيس اداره تبليغات اسلامی شهرستان دهلرن، خاطرنشان كرد: در حال حاضر تعداد 3 باب مؤسسه قرآنی، 1 باب خانه قرآن شهری و 20 باب خانه قرآن روستايی با ساماندهی برنامه‌های قرآنی خود در این شهرستان فعالیت می‌کنند.