صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۱۲۶۴۵۸۹
تاریخ انتشار : ۰۵ مرداد ۱۳۹۲ - ۱۴:۵۲
به‌مناسبت شب‌های قدر؛

مسئول روابط عمومی كانون فرهنگی اباصالح(عج) زنجان از برگزاری ويژه‌برنامه «نسيم وصال» به همت اين کانون در مسجد خانم این استان خبر داد.


گروه اجتماعی: مسئول روابط عمومی كانون فرهنگی اباصالح(عج) زنجان از برگزاری ويژه‌برنامه «نسيم وصال» به همت اين کانون در مسجد خانم این استان خبر داد.








حميد سليمانی، مسئول روابط عمومی كانون فرهنگی اباصالح(عج) زنجان در گفت‌و‌گو با خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) شعبه زنجان، با اشاره به اين‌كه اين كانون برای پنجمين سال متوالی، ويژه‌برنامه‌هايی در شب‌های مبارك قدر را برگزار می‌كند، گفت: ويژه‌برنامه ‌نسيم وصال‌ در ليالی مبارك قدر برگزار شده و در سال‌های اخير بيش از 600 نفر از مردم زنجان در اين مراسم حضور می‌یافتند.


وی افزود: با توجه به برنامه‌ريزی‌های انجام شده، ويژه‌برنامه‌های ‌نسيم وصال‌ به‌مدت سه شب و در ليالی قدر امسال برگزار شده و حاضران در اين مراسم معنوی، تا اذان صبح به احيا‌ و شب‌زنده‌داری می‌پردازند.


مسئول روابط عمومی كانون فرهنگی اباصالح(عج) زنجان با تأكيد بر اين‌كه اين مراسم در دو بخش خواهران و برادران برگزار می‌شود، ابراز كرد: قرائت جمعی دعای عظيم جوشن‌كبير، سخنرانی حجت‌الاسلام حسین قدوسی، در‌خصوص بركات اين شب‌های مبارك و همچنين احسان سحری به حاضر‌ان در اين مراسم معنوی، از جمله بخش‌های مهم اين ويژه‌برنامه است.


سليمانی تصريح كرد: تشكيل حلقه‌های معرفت، ويژگی بارز ويژه‌برنامه شب‌های مبارك قدر اين كانون در سال جاری بوده و در راستای بهره‌مندی هرچه بيشتر حاضران از بركات اين شب‌های عزيز، 4 نفر از طلاب حوزه قم در اين طرح حضور می‌یابند.


وی اظهار كرد: برپايی 4 گفتمان دينی در قالب حلقه‌های معرفت و ارائه مباحثی درباره مهدويت، اخلاق اسلامی، ولايت فقيه و معاد، يكی از بخش‌هايی است كه مورد توجه جوانان قرار می‌گیرد.


اين فعال فرهنگی در پايان، با بيان اين‌كه مراسم ‌نسيم وصال‌ در مسجد تاريخی خانم زنجان برپا می‌شود، خاطرنشان كرد: در حال حاضر 80 درصد از مرمت بنای اين مسجد تاريخی توسط فعالان ميراث فرهنگی استان به انجام رسيده و شب‌زنده‌داران می‌توانند در شب‌های مبارك قدر از فضای معنوی اين مسجد جهت عبادت استفاده كنند.