صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۱۲۶۷۱۵۴
تاریخ انتشار : ۱۲ مرداد ۱۳۹۲ - ۱۰:۳۴

مدير روابط عمومی و كارشناس قرآنی اداره تبليغات اسلامی نيكشهر گفت محفل انس با قرآن كريم پنجشنبه، 10 مردادماه مصادف با 23 رمضان‌المبارك در شهرستان نيكشهر برگزار شد.


گروه فعاليت‌های قرآنی: مدير روابط عمومی و كارشناس قرآنی اداره تبليغات اسلامی نيكشهر گفت: محفل انس با قرآن كريم پنجشنبه، 10 مردادماه مصادف با 23 رمضان‌المبارك در شهرستان نيكشهر برگزار شد.


حسين اصغر روكی، مدير روابط عمومی و كارشناس قرآن اداره تبليغات اسلامی نيكشهر در گفت‌وگو با خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) شعبه سيستان و بلوچستان، گفت: محفل انس با قرآن كريم پنجشنبه، 10 مردادماه مصادف با 23 رمضان‌المبارك در این شهرستان برگزار شد.


وی اظهار كرد: اين محفل نورانی در شب قدر و نزول كتاب وحی با حضور قاريان ممتاز بومی و مردم مؤمن و عزادار در مسجد جامع الزهرا(س) اين شهرستان برگزار شد. در اين محفل معنوی و ملكوتی، مسلم خدابخشی، علی خدابخشی و علی شكفته از قاريان قرآن شهرستان ايرانشهر نيز آياتی از سوره حشر و قدر را در فضايی معنوی تلاوت كردند.


مدير روابط عمومی و كارشناس قرآنی اداره تبليغات اسلامی نيكشهر هدف از برگزاری اين محفل انس با قرآن را تشويق مردم و جوانان به تلاوت كلام وحی به‌ویژه در ماه مبارك رمضان دانست و خاطرنشان کرد: بعد از پايان محفل نورانی انس با قرآن گروه تواشيح مشكات به اجرای تواشيح در مدح مولی‌الموحدين حضرت علی(ع) پرداختند.