صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۱۲۶۷۲۶۲
تاریخ انتشار : ۱۲ مرداد ۱۳۹۲ - ۱۲:۵۸

جمعيت خيريه دانشجويی ياريگران جهاد دانشگاهی همزمان با بازگشايی دانشگاه‌ها در سال تحصيلی 93-92 آغاز به فعاليت ‌می‌كند.


گروه اجتماعی: جمعيت خيريه دانشجويی ياريگران جهاد دانشگاهی همزمان با بازگشايی دانشگاه‌ها در سال تحصيلی 93-92 آغاز به فعاليت ‌می‌كند.


به گزارش خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا)، در راستای حمايت از دانشجويان نيازمند و همچنين بهره­‌گيری از توان دانشگاهيان و دانشجويان در استان­‌های كشور، كانون­‌های خيريه ــ دانشجويی ياريگران در تمامی شعب سازمان دانشجويان جهاد دانشگاهی در سراسر كشور تأسيس می‌‌شود.


خيريه ياريگران به ميمنت ماه مبارك رمضان، تأسيس شده و ستاد مركزی آن در تهران بوده و نقش هماهنگ­ كننده شعب خود را در سراسر كشور خواهد داشت.


از فعاليت­‌های پيش‌بينی شده‌ اين خيريه­، كمك­ رسانی علمی و آموزشی در مناطق محروم است، كه در طول سال و با ياری اساتيد و دانشجويان دانشگاه­‌های هر استان اجرايی می‌شود.


رئيس سازمان دانشجويان جهاد دانشگاهی آغاز فعاليت رسمی اين خيريه را مهرماه سال جاری جمعيت خيريه دانشجويی ياريگران همزمان با بازگشايی دانشگاه‌ها در سال تحصيلی 93-92 آغاز به فعاليت كرده و از علاقه‌مندان ثبت‌نام به عمل می‌آورد.