صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۱۲۶۸۹۵۸
تاریخ انتشار : ۱۵ مرداد ۱۳۹۲ - ۰۹:۲۶

كارگاه آموزشی «فن تلاوت قرآن» امروز، 15 مرداد‌ماه، در فرهنگ‌سرای خاوران برگزار می‌شود.


گروه فعاليت‌های قرآنی: كارگاه آموزشی «فن تلاوت قرآن» امروز، 15 مرداد‌ماه، در فرهنگ‌سرای خاوران برگزار می‌شود.


به گزارش خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا)، در راستای توسعه و ترويج فرهنگ قرآنی در جامعه و به دنبال آن تعليم علوم قرآنی به علاقه‌مندان به قرآن كريم، فرهنگ‌سرای خاوران اقدام به برگزاری كارگاه تخصصی «فن تلاوت قرآن» كرده است.


بنابر اين گزارش، اين كارگاه با حضور مجيد داودی، از استادان قرآنی كشورمان امروز سه‌شنبه، 15 مرداد‌ماه، ساعت 18 عصر در فرهنگ‌سرای خاوران برگزار می‌شود.


در اين كارگاه آموزشی اصول اوليه و نحوه قرائت قرآن كريم و آموزش تفسير و فن صحيح تلاوت قرآن كريم توسط قاريان بين‌المللی و ممتاز به مشتاقان آموزش داده می‌شود تا قرآن‌آموزان در آينده بتوانند قرآن كريم را به صورت صحيح تلاوت كنند.


همچنين در جهت كسترش و توسعه فرهنگ قرآنی در جامعه، كارگاه آموزشی مفاهيم قرآن با مشاركت بنياد شهيد، امروز، سه‌شنبه، 15مرداد از ساعت 10 تا 11:30 صبح در فرهنگ‌سرای خاوران برگزار می‌شود.


قرائت زيارت عاشورا با هدف آشنايی آحاد مردم با مفاهيم عميق اين زيارتنامه از ديگر برنامه‌های اين فرهنگ‌سرا است كه روز پنجشنبه، 17مردادماه، مصادف با 30 ماه مبارك رمضان از ساعت 8:30 تا 9:30 در فرهنگ‌سرای خاوران برپا می‌شود.


يادآور می‌شود، علاقه‌مندان به شركت در اين برنامه‌ها می‌توانند به فرهنگ‌سرای خاوران واقع در ميدان خراسان، خيابان خاوران، سه راه هاشم‌آباد مراجعه كنند.