صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۱۲۷۰۷۸۹
تاریخ انتشار : ۲۰ مرداد ۱۳۹۲ - ۱۰:۱۶

اسامی نفرات برگزيده مسابقه تدبر در سوره ملك توسط مؤسسه تدبر در قرآن و سيره مشهد اعلام شد.


گروه مؤسسات قرآنی مردم‌نهاد: اسامی نفرات برگزيده مسابقه تدبر در سوره ملك توسط مؤسسه تدبر در قرآن و سيره مشهد اعلام شد.


به گزارش خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا)، مسابقه تدبر در سوره ملك توسط مؤسسه تدبر در قرآن و سيره مشهد طی ماه رمضان در هشتمين نمايشگاه بين‌المللی قرآن كريم مشهد برگزار شد.


در اين راستا بيش از 200 نفر به رقابت با ديگر شركت‌كنندگان پرداختند كه نزديك به 150 نفر پاسخ صحيح به سؤالات اين مسابقه را دادند و با قرعه‌كشی از ميان 150 نفر اسامی 8 نفر به‌عنوان برنده اين مسابقه اعلام شدند.


براين اساس عليرضا ابراهيم‌پور، سيدمصطفی موسوی، محمد هاشمی، حجيه بی‌بی‌اصغری، فاطمه بيگی، زهرا آرام، مژگان پورولی و زكيه جهانی نفرات برتر نام برده شدند.


لازم به ذكر است كه مقرر شده است تا از سوی مؤسسه تدبر در قرآن و سيره مشهد به نفرات نام برده جوايزی به رسم يادبود اهدا خواهد شد.


يادآور می‌شود، نخستين جلسه از سلسله جلسات روش‌شناسی تدبر در قرآن با حضور حجت‌الاسلام والمسلمين محمدحسين الهی‌زاده، از اساتيد قرآن 17 مردادماه برگزار و تصويری كلی از موضوعات مورد بحت در جلسات روش‌شناسی ارائه شد.