گروه فعاليتهای قرآنی: يك حافظ كل قرآن كريم گفت: فراگيری فنون و مباحث قرآن كريم امری معنوی و خارح از اصول مادی است و استفاده از آن برای رسيدن به مقاصد دنيوی امری خطا و خالی از معنويت است.
سيداحمد شاهمرتضی، حافظ كل قرآن كريم در گفتوگو با خبرگزاری بينالمللی قرآن(ايكنا) شعبه سمنان، با بيان اينكه فراگيری فنون و مباحث قرآن كريم امری معنوی و خارح از اصول مادی است و استفاده از آن برای رسيدن به مقاصد دنيوی امری خطا و خالی از معنويت است، اظهار كرد: استفاده از امور دنيوی برای ارتقای و افزايش آگاهی با اين مهم امری به جا و قابل اهميت است بنابراين تمام تلاش خود را در افزايش توانايیهای فردی در اين زمينه داشتهام و اكنون هم بزرگترين افتخارم در زندگی حفظ قرآن است.
شاهمرتضی با اشاره به اينكه من با هدف قرآنی بودن و قرآنی زيستن و قرآنی ماندن و با آن محشور شدن وارد اين عرصه شدم، تصريح كرد: مگر میشود قدم در اين مسير پر نور نهاد و محو آن نشد، من افتخار میكنم كه تا به اين لحظه و ساعات سعی در قرآنی ماندن و انس با كلام وحی خط روشن و هدف زندگی خود را معلوم ساختهام.
اين حافظ قرآن ادامه داد: قرآن را نبايد با انگيزه و كسب در آمد و شهرت و تبديل به شخصيتی سرشناس شدن دنبال كرد اين امری باطل است و خشم الهی را در پی دارد و اوليای الهی اين امر را شديدا نهی كردهاند، اگر فردی با اين انگيزه خدای ناكرده پا به اين عرصه گذارد، سفره بركت را از زندگی خودبرچيده است.
شاهمرتضی گفت: ما نبايد دچار يك نوع شناخت ظاهری نسبت به احكام و شريعت مقدس اسلام و آيات وحی شده است، داشته باشيم و دنيای خود را صرف امور بيهوده و باطل كنيم.
وی خاطرنشان كرد: با نگريستن به ساير فعاليتها خواهيم ديد كه اكثر افراد ذوق و استعداد خود را به نحوی بيان میكنند، خطاط بر روی قلم و كاغذ، نقاش بر روی بوم نقاشی، عكاس در ماهرانه انداختن عكس، ديبر در ارائه مطالب جذاب و جالب به دانشآموز و سفال در پياده كردن فرمهای مختلف و ساختن يك اثر ذی قيمت از مشتی خاك، روحانی در ارائه احكام و دستورات الهی همه اينها پياده كردن ذوق همراه استفاده با ابزارآلات مادی و شراكت بين ذوق و استعداد و ابزار آلات است.
اين حافظ كل قرآن كريم افزود: فعاليتهای قرآنی دارای آثار و بروز استعدادهايی است، اما با اين تفاوت كه بخش كثيری از آن استعداد همراه با ابزار آلات و امور دنيوی نيست و تنها در ذهن و دل و جان قاری و حافظ ريشه دوانده است و از آن چنان ارزش معنوی برخوردار است كه ماديت گنجايش عظمت و شكوهش را ندارد، بنابراين اثری هنری ما ثبت در انديشه و درون ماست.
شاه مرتضی عنوان كرد: توصيه من به شجره طيبه بسيج اين است كه سعی بر اين داشته باشند و حتما روزانه آياتی از كلام وحی را تلاوت كنند همانگونه كه توصيه شده تا انس بيشتری با قرآن بگيريم.
وی از فعاليتهای قرآنی خود اين چنين میگويد: از شش سالگی فعاليت قرآنی خود را در سطح شهرستان و استان با انگيزه و علاقه فراوان شروع و ترغيب، تشويق والدينم و كمكهای بیشائبه آنها و با عضويت در كانون جوانان ميثاق شهرستان دامغان با شاگردی در محضر اساتيد بزرگوار كسب فيض كردم و در اين عرصه پر بركت پا گذاشتم.