صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۱۲۷۳۷۲۲
تاریخ انتشار : ۲۷ مرداد ۱۳۹۲ - ۱۲:۲۹

نام‌نويسی دوره‌های آموزشی قرآن مؤسسه چهارده معصوم(ع) اهواز ويژه كودكان 3 تا 6 ساله از اول شهريورماه آغاز می‌شود.


گروه فعاليت‌های قرآنی: نام‌نويسی دوره‌های آموزشی قرآن مؤسسه چهارده معصوم(ع) اهواز ويژه كودكان 3 تا 6 ساله از اول شهريورماه آغاز می‌شود.


ژاله قيصره، مدير مؤسسه قرآنی چهارده معصوم(ع) اهواز در گفت‌وگو با خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) شعبه خوزستان، با بیان اينكه نام‌نويسی از علاقه‌مندان تا پايان شهريورماه ادامه خواهد يافت، اظهار كرد: خوشبختانه كودكان 3 تا 6 ساله در همه فصل‌های سال از برگزاری دوره‌های قرآنی استقبال می‌كنند، اين در حالی است كه در آغاز سال تحصيلی جديد، آمار دانش‌آموزان مقطع دبستان و راهنمايی شركت‌كننده در دوره‌های قرآنی كاهش می‌يابد.


وی تصريح كرد: در اين راستا سعی شده است، دوره‌های آموزشی قرآنی با شيوه‌های جذاب و گيرا به قشر مخاطب ارائه شوند. رشته‌های آموزشی كودكان 3 تا 6 ساله در دو بخش دختران و پسران در رشته‌های حفظ، قرائت، قواعد و مفاهيم قرآن، آموزش نماز و حديث ارائه خواهند شد.


مدير مؤسسه قرآنی چهارده معصوم(ع) اهواز ادامه داد: همچنين برنامه‌ريزی شده است كه برنامه‌های جنبی در قالب بازی و ورزش، آموزش حروف عربی و فارسی نيز به كودكان آموزش داده شود.


مدير مؤسسه قرآنی چهارده معصوم(ع) اهواز با بیان اينكه اين دوره آموزشی از ابتدای مهرماه آغاز می‌شود، گفت: برگزاری دوره‌هاي آموزشی ويژه كودكان تا پايان ارديبهشت‌ سال 93 ادامه خواهد يافت. دوره دوم اين آموزش‌ها نيز به‌صورت فشرده از خردادماه سال 93 آغاز می‌شود و تا پايان شهريورماه برگزار می‌شود.


قيصره در پایان به انتخاب و گزينش مربيان كارشناس به‌عنوان مربی در اين مؤسسه اشاره كرد و گفت: فاطمه نيل‌آب‌كن، تدريس دوره آموزشی كودكان را به عهده خواهد داشت.