صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۱۲۷۴۴۳۴
تاریخ انتشار : ۲۷ مرداد ۱۳۹۲ - ۱۷:۱۹

رئيس اداره‌کل اوقاف و امورخيريه بابل، اظهار کرد در راستای اجرای فرامين رهبر معظم انقلاب 535 نفر در تربيت حافظان ثبت نام كردند.


گروه فعالیت‌های قرآنی: رئيس اداره‌کل اوقاف و امورخيريه بابل، اظهار کرد: در راستای اجرای فرامين رهبر معظم انقلاب 535 نفر در تربيت حافظان ثبت نام كردند.


نوروز رشيدی، رئيس اداره‌کل اوقاف و امورخيريه بابل در گفت‌وگو با خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) شعبه مازندران، نمايندگی اداره‌کل اوقاف و امور خیریه گفت: در راستای اجرای فرامين مقام معظم رهبری سهميه سال 92 در تربيت حفظ قرآن یک‌هزار و 200 نفر می‌باشند و تاكنون 535 نفر از بابل در اين طرح ثبت‌نام كردند.


وی افزود: طرح تربيت حافظان در 13 بقعه متبركه و اماكن مذهبی زير نظر مربيان مجرب در حال برگزاری است.


رشيدی تصریح کرد: اسامی كليه شركت‌كنندگان در اين طرح در سامانه جامع ثبت می‌شود و از همه علاقه‌مندان و خانواده‌های قرآنی شهرستان بابل درخواست می‌کنم با حضور در اداره اوقاف و امامزادگان شاخص فرزندان خود را در اين طرح ثبت نام کنند.


رشيدی اظهار كرد: تعداد ثبت‌نامی‌های در اين طرح در شهرستان بابل تاكنون به 44 درصد رسيده و اميدواريم تا پايان تابستان اين ظرفيت تكميل شود.