صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۱۲۷۵۵۵۹
تاریخ انتشار : ۲۹ مرداد ۱۳۹۲ - ۱۲:۵۲

مسئول كانون قرآن هدايت نور جويبار با تأكيد به اينكه مسئولان كشوری به طرح قرآنی مصباح‌الهدی و نورالهدی توجه بيشتری كنند، گفت ورود دانش‌آموزان به مبحث تفسير موضوعی و انطباق رفتار خود با آموزه‌های قرآنی در نهادينه كردن و تحكيم رفتار دين‌محور تاثير ويژه دارد.


گروه فعاليت‌های قرآنی: مسئول كانون قرآن هدايت نور جويبار با تأكيد به اينكه مسئولان كشوری به طرح قرآنی مصباح‌الهدی و نورالهدی توجه بيشتری كنند، گفت: ورود دانش‌آموزان به مبحث تفسير موضوعی و انطباق رفتار خود با آموزه‌های قرآنی در نهادينه كردن و تحكيم رفتار دين‌محور تاثير ويژه دارد.


فريدون باقری، مدیر مؤسسه قرآنی هدايت نور شهرستان جويبار در گفت‌وگو با خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) شعبه مازندران، نمايندگی ساری گفت: طرح مصباح‌الهدی و نورالهدی به سبب آنكه دانش‌آموزان را از سنين پايين با مفاهيم قران آشنا می‌كند در افزايش تقوای دانش‌آموزان و پرهيز از اعمال ناپسند موثر است.


وی افزود: اگر شخصی قاری قرآن شود و در تلاوت قرآن يا حفظ آن به موفقيت‌های بزرگی دست يابد چنانچه آيه‌ای از قرآن را در زندگی خود پياده نكند، عمل او ارزش چندانی ندارد.


نحوه آموزش قرآن به سمت كاربردی شدن قرآن رفته است


باقری تصريح كرد: قرآن كتاب هدايت انسان است و تمام چيزهايی كه برای زندگی ايده‌‌آل برای انسان نياز است در قرآن آمده و خوشبختانه نحوه آموزش قرآن در آموزش و پرورش و موسسات به سمت كاربردی شدن قرآن رفته است.


تحكيم رفتار دين‌محور تاثير ويژه طرح مصباح الهدی و نورالهدی است


وی با تأكيد به اينكه مسئولان كشوری به طرح قرآنی مصباح‌الهدی و نورالهدی توجه بيشتری كنند، افزود: ورود دانش‌آموزان به مبحث تفسير موضوعی و انطباق رفتار خود با آموزه‌های قرآنی بنيه شخصيتی آنها را از ابتدا صبغه معنوی و دينی می‌دهد و در نهادينه كردن و تحكيم رفتار دين‌محور تأثير ويژه دارد.


مدیر موسسه قرآنی هدايت نور شهرستان جويبار با اشاره به برگزاری اردوهای طرح مصباح‌الهدی و نورالهدی از سوی اداره‌كل تبليغات اسلامی مازندران، خاطرنشان كرد: اين اردوها انگيزه درونيشان را بيشتر می‌كند و سبب می‌شود تا آنان همسالان خود را به اين شركت در اين كلاس‌های قرآنی تشويق كنند.