صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۱۲۷۸۰۲۴
تاریخ انتشار : ۰۴ شهريور ۱۳۹۲ - ۱۰:۴۸

وزير آموزش و پرورش فرانسه از طرح دولت مبنی بر اجرای دور جديد سياست‌های مربوط به اجرای لائيسيته در مدارس دولتی اين كشور از ماه سپتامبر خبر داد.



به گزارش خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) به نقل از پايگاه اطلاع‌رسانی «francetvinfo»، «ونسان پيون»، وزير آموزش و پرورش فرانسه، ديروز، يكشنبه 3 شهريورماه، در گزارشی اعلام كرد: آيين‌نامه جديد لائيسيته تا پايان ماه سپتامبر سال جاری در مدارس و نهادهای آموزشی دولتی فرانسه به اجرا در خواهد آمد.


اين مسئول دولتی ضمن اعلام اين خبر گفت: آببن‌نامه جديد تا اواسط ماه سپتامبر تنظيم و به 55 هزار مدرسه دولتی فرانسه ابلاغ خواهد شد.


وی در سخنانی خاطرنشان كرد: هركس نسبت به تفكرات خود آزاد است؛ ولی اين حق را ندارد كه به بهانه اعتقادات دينی خود به محتويات آموزشی يك درس اعتراض و يا از شركت در يك كلاس درسی خودداری كند.


پيون همچنين مدعی شد: اجرای طرح جديد لائيسيته به خاطر دشمنی با اسلام مطرح نشده است و بسياری از مسلمانان خود به مفيد بودن اين امر و لزوم اجرای آن در مدارس اذعان دارند!


يادآور می‌شود، وزارت آموزش و پرورش فرانسه ارديبهشت امسال از گنجانده شدن دروس مربوط به لائيسيته در متون آموزشی مدارس دولتی خبر داده و اعلام كرده بود كه اين دروس از آغاز سال 2015 به طور رسمی در مدارس دولتی فرانسه آموزش داده خواهد شد.