صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۱۲۷۹۶۸۲
تاریخ انتشار : ۰۶ شهريور ۱۳۹۲ - ۱۴:۲۷

ثبت نام دوره‌های آموزش قرآن در مؤسسه تسنيم قرآن و عترت گيلان آغاز شده است و تا پايان شهريورماه سال جاری ادامه می‌يابد.



اميرحجت مرادی، مديرمسئول مؤسسه تسنيم قرآن و عترت گيلان در گفت‌وگو با خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا)، با اعلام اين خبر گفت: ثبت نام دوره‌های آموزش قرآن از امروز، 6 شهريورماه در مؤسسه تسنيم قرآن و عترت گيلان آغاز شده است و تا پايان شهريورماه سال جاری ادامه می‌يابد و كلاس‌ها نيز از اول مهرماه سال جاری آغاز می‌شود.


وی در ادامه بيان كرد: از كلاس‌های در نظر گرفته شده برای اين دوره می‌توان به روخوانی و روانخوانی، حفظ كل، قرائت تخصصی، مفاهيم، تفسير و تدبر در قرآن اشاره كرد.


مرادی اظهار كرد: اين كلاس‌ها جز حفظ كل قرآن كه بيش از 3 سال برگزار می‌شود، با حضور 12 مربی به مدت 3 ماه آموزشی و 2 جلسه در هفته برگزار خواهد شد.


مديرمسئول مؤسسه تسنيم قرآن و عترت گيلان تصريح كرد: مرحله سوم دوره تربيت مربی تفسير و تدبر در قرآن از 16 شهريورماه جاری آغاز و به مدت يك هفته آموزشی برگزار می‌شود.