صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۱۲۸۱۱۸۳
تاریخ انتشار : ۱۰ شهريور ۱۳۹۲ - ۱۱:۰۱

مركز مديريت حوزه‌های علميه بر بزرگداشت روز شهادت امام جعفر صادق(ع) در مساجد و هيئت‌های مذهبی از سوی مردم متدين و مومن ايران تاكيد كرد.



به گزارش خبرگزاری بين‌المللی قرآن (ايكنا) شعبه قم، مركز مديريت حوزه‌های علميه با صدور بيانيه‌ای، شهادت جانسوز ششمين اختر تابناك آسمان ولايت و امامت و خاطره جانسوز واقعه مدرسه فيضيه و ضرب و جرح عده‌ای از علما و طلاب را تسليت گفت.


مركز مديريت همچنين همگان را به مراسم بزرگداشت اين روز كه در بيوت مراجع تقليد و مساجد برگزار می‌شود دعوت كرد.


در بيانيه اين مركز آمده است: طلاب و فضلايی كه امكان مسافرت دارند به شهرستان های مختلف سفر كرده و مراسم روز شهادت را با عظمت برگزار كنند.


در اين بيانيه از طلاب و مديران مدارس نيز خواسته شده در مراسمی كه روز دوشنبه هفته جاری به همين مناسبت از ساعت 18 در مدرسه فيضيه قم برگزار می‌شود شركت كنند.