صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۱۲۸۳۱۹۰
تاریخ انتشار : ۱۵ شهريور ۱۳۹۲ - ۱۰:۰۷
در قالب نشستی؛

طی نشستی ‌13 شهريورماه مسائل فرهنگی ـ تبليغی شهرستان كنگاور با حضور رئيس اداره تبليغات اسلامی و مبلغان اين شهرستان بررسی شد.



به گزارش خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) شعبه كرمانشاه، در قالب نشستی ‌13 شهريورماه مسائل فرهنگی ـ تبليغی شهرستان كنگاور با حضور رئيس اداره تبليغات اسلامی و مبلغان اين شهرستان بررسی شد.


در اين نشست حجت‌الاسلام مجتبی فتح‌‌الهی نژاد، رئيس اداره تبليغات اسلامی كنگاور با اشاره به وجود ظرفيت‌های فراوان فرهنگی ـ تبليغی از قبيل هيئت‌های مذهبی، مراكز قرآنی و مساجد در اين شهرستان بر لزوم تلاش بيش از پيش مراكز فرهنگی در مقابله با آسيب‌های فرهنگی ـ اجتماعی در شهرستان تأكيد كرد و خواستار نهايت استفاده از اين ظرفيت‌ها شد.


حجت‌الاسلام فتح‌الهی نژاد در ادامه تقوا را يكی از عوامل نورانيت ذكر كرد و افزود: زندگی سعادتمند در دنيا و آخرت در گرو رعايت تقوا و عمل به دستورات الهی است.