صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۱۲۸۴۹۸۶
تاریخ انتشار : ۱۸ شهريور ۱۳۹۲ - ۰۹:۵۳

«من كه دا نيستم»،«دهانی پر از كلاغ» و «وداع» نام سه نمايش با موضوعی مرتبط با دفاع مقدس هستند كه به مناسبت فرا رسيدن هفته دفاع مقدس در تالارهای نمايشی حوزه هنری به روی صحنه خواهند رفت.



به گزارش خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا)، نمايش «من كه دا نيستم» به نويسندگی مهرداد رايانی مخصوص و كارگردانی حسين پارسايی، برداشتی از كتاب «دا» نوشته سيده‌زهرا حسينی كه از اواخر شهريور و همزمان با فرا رسيدن هفته دفاع مقدس در تالار انديشه حوزه هنری هر روز ساعت 18:30 به روی صحنه خواهد رفت.


اين نمايش احتمالاً در بخش ويژه چهاردهمين جشنواره سراسری «تئاتر مقاومت» كه از اول مهرماه در تهران به دبيری حسين مسافرآستانه برگزار می‌شود نيز اجرا خواهد داشت.


«دهانی پر از كلاغ» نام نمايش ديگری به نويسندگی جمشيد خانيان و كارگردانی نيما گودرزی است كه به مناسبت اين ايام از چند روز ديگر اجرای خود را آغاز خواهد كرد و روايتگر دو بردار است كه چندين سال پس از جنگ به دليل يك اتفاق قرار می‌گذارند تا همديگر را ببينند.


اين نمايش از اواخر شهريور و همزمان با هفته دفاع مقدس هر روز در تالار ماه حوزه هنری ساعت 19 به روی صحنه خواهد رفت.


نمايش ديگری كه برای اجرا به مناسبت اين ايام از سوی مركز هنرهای نمايشی حوزه هنری انتخاب شده است «وداع» به نويسندگی مهدی صالحيار و كارگردانی محمد احمدی نام دارد كه در خلاصه داستان آن نيز آمده است جنازه شهيدی پس از سی سال باز گردانده می‌شود كه در كشمكش ميان همسر و فرزندش مشخص می‌شود كه وی پيش از شهادت تعزيه‌خوان بوده است لذا پيدا شدن لوازم تعزيه در خانه سرآغاز وقوع اتفاقات نمايش می‌شود.


اين نمايش هم از مهر سال جاری و پس از پايان اجرای نمايش «دهانی پر از كلاغ» در تالار ماه حوزه هنری هر روز ساعت 19 اجرا خواهد داشت.


همچنين اين گزارش حاكی است از روز گذشته يكشنبه 17 شهريور اجرای نمايش «وقتی زمين دروغ می‌گويد» به نويسندگی و كارگردانی سعيد تشكری آغاز شده است كه داستان چند قاتل فراری در داخل يك كافه تئاتر را روايت می‌كند كه از جنگ‌های مختلف بدون آن كه خودشان بدانند مورد شناسايی قرار گرفته و هر بار گوشه‌ای از زندگی آنها در كافه در مورد عملكردشان نسبت به جنگ نمايش داده شده و مورد قضاوت قرار می‌گيرد.


نمايش «وقتی زمين دروغ می‌گويد» تا 31 شهريور هر روز ساعت 18:30 در تماشاخانه مهر حوزه هنری به روی صحنه می‌رود.