صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۱۲۸۵۲۶۶
تاریخ انتشار : ۱۸ شهريور ۱۳۹۲ - ۱۴:۰۶

به‌منظور تهيه مرجع واحدی برای پاسخگويی به شبهات اعتقادی، مجموعه 12 جلدی كتاب «528 شبهه اعتقادی و پاسخ علمای دين» توسط انتشارات لاهوت تهران به چاپ رسيد.



حجت‌الاسلام محمدرضا محمدشوشتری، محقق و نويسنده كتاب «528 شبهه اعتقادی و پاسخ علمای دين» در گفت‌وگو با خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) شعبه خوزستان، با اعلام خبر مجموعه 12 جلدی این كتاب و با بيان اينكه اين مجموعه اكنون در مرحله توزيع و پخش قرار دارد، گفت: هر دوره اين اثر، 12 جلد است كه هر دوره به تعداد 1000 نسخه چاپ و منتشر شد.


وی با بيان اينكه اين مجموعه به‌منظور تهيه مرجع واحدی برای پاسخگويی به شبهات اعتقادی گردآوری شده است، افزود: اين مجموعه در 12 جلد تهيه شده و شبهات در موضوعاتی از قبيل خداشناسی، پيامبران الهی، دين، معاد و جهان آخرت، تشيع، رهبری و ولايت فقيه، مهدويت، قرآن كريم، حقوق زن،‌ مناظرات ائمه(ع) و ... گردآوری و پاسخ‌ علما به آن‌ها استخراج شده است.


محمد شوشتری با بيان اينكه شركت‌ها، سازمان‌ها، مؤسسات و دانشگاه‌ها می‌توانند جهت رسالت‌های فرهنگی خود با تخفيف ويژه اين كتاب را خريداری كنند، تصريح كرد: سازمان‌ها و مؤسسات متقاضی می‌توانند از طريق وبلاگ http://528shobhe.blogfa.com/ و يا شماره تماس و نشانی الكترونيكی درج شده روی كتاب، نسبت به خريداری اين مجموعه اقدام كنند.


يادآور می‌شود، حجت‌الاسلام محمدرضا محمدشوشتری در حال حاضر طلبه پايه ششم مدرسه علميه امام خمينی(ره) اهواز است.