صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۱۲۸۶۳۷۹
تاریخ انتشار : ۲۰ شهريور ۱۳۹۲ - ۱۰:۲۳
مديركل ارشاد اردبيل خبر داد

مديركل فرهنگ و ارشاد اسلامی اردبيل از برگزاری مراسم اختتاميه هشتمين جشنواره رضوی با حضور نماينده بنياد ملی امام رضا(ع) در مجتمع فرهنگی ـ هنری فدك اردبيل در ۲۱ شهريورماه خبر داد.



منصور شرفی، مديركل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان اردبيل در گفت‌وگو با خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) شعبه اردبيل، گفت: جشنواره ملی رضوی هر سال در راستای ترويج فرهنگ رضوی برگزار می‌شود و اميد است ساليان سال تداوم داشته باشد.


وی با بيان اينكه مراسم اختتاميه هشتمين جشنواره مديحه‌سرايی، چاووشی‌خوانی، ابتهال و تواشيح رضوی با حضور نماينده بنياد ملی امام رضا(ع) در مجتمع فدك اردبيل در روز 21 شهريورماه برگزار می‌شود، افزود: در اين مراسم از مداحان و ذاكران برگزيده سراسر كشور و 3 رسانه برتر در حوزه نشر و ترويج فرهنگ رضوی تجليل و قدردانی می‌شود.


شرفی هدف از برگزاری جشنواره رضوی را ترويج فرهنگ مقدس و معنوی رضوی و تكريم و پاسداشت فعالان اين حوزه بيان كرد و ادامه داد: از تمامی استان‌های كشور در رشته‌های مختلف جشنواره شركت دارند و اميد است بتوانيم با برگزاری چنين جشنواره‌هايی در كشور نسبت به تبادل تجارب صاحبان امر با يكديگر قدم‌های مثبتی برداريم.


مدير‌كل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان اردبيل با يادآوری اين مطلب كه وجود حرم مطهر امام رضا(ع) در خاك كشور ما نعمت بزرگ الهی است كه تاكنون بركات و عنايات اين حضور شامل حال اين مرز و بوم بوده و با برگزاری جشنواره رضوی تلاش می‌كنيم قدردان اين لطف الهی باشيم، گفت: برای بيش از 140 مهمان اسكان و امكانات رفاهی در نظر گرفته شده است.


وی برگزاری جشنواره رضوی را فرصت خوبی برای خلق آثار معنوی و ارزشی شاخص اعلام و بيان كرد: در اين جشنواره 284 اثر از 596 نفر از سراسر كشور در پنج رشته تواشيح، مقاله، مداحی، ابتهال و چاووشی به دبيرخانه ارسال شده بود كه 70 اثر به مرحله نهايی راه پيدا كردند و از ميان آثار راه يافته، 48 اثر در رشته تواشيح، 117 اثر در رشته مداحی، 36 اثر در رشته چاووشی‌خوانی، 47 اثر در رشته ابتهال و 39 مقاله هستند.