صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۱۲۸۶۷۳۸
تاریخ انتشار : ۲۰ شهريور ۱۳۹۲ - ۱۵:۳۲
دومين دوره مسابقات سراسری قرآن كاركنان فنی و حرفه‌ای كشور//13

معاون وزير رفاه، كار و امور اجتماعی از چاپ و نشر 5 كتاب با محتوای آيات، روايات و احاديث درباره كار، تعاون، رفاه اجتماعی و ... خبر داد و گفت اين كتاب‌ها هم‌اكنون در دست چاپ است و به‌زودی بين روحانيان كشور توزيع می‌شود.



به گزارش خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) شعبه فارس، كوروش پرند، معاون وزير رفاه، كار و امور اجتماعی امروز چهارشنبه، 20 شهريورماه در مراسم اختتاميه دومين دوره مسابقات سراسری قرآن كاركنان فنی و حرفه‌ای كشور در حرم مطهر حضرت شاهچراغ(ع) با اشاره به برگزاری مسابقات قرآن گفت: قطعاً برگزاری مسابقات قرآن دستاوردهای ارزنده‌ای در عرصه فعاليت‌های فرهنگی در پی خواهد داشت.


وی بر ضرورت توجه به آيات قرآن كريم درباره مسائل زندگی و ترويج سبك زندگی اسلامی تأكيد كرد و افزود: در اين راستا سازمان فنی و حرفه‌ای اقدام به نشر و چاپ 5 كتاب در محورهای مختلف تعاون، كار، رفاه اجتماعی و ... كرد كه در اين كتاب‌ها آيات و روايات و احاديث مرتبط با كار بيان شده است. اين كتاب‌ها هم‌اكنون در دست چاپ است و در آينده‌ای نزديك به‌صورت دستی برای روحانيان سراسر كشور ارسال می‌شود.


رئيس سازمان فنی و حرفه‌ای كشور در بخش ديگری از سخنان خود به بيان اهميت توجه به مسائل فرهنگی پرداخت و گفت: مقام معظم رهبری فرمايشات مهمی را درباره توجه به مسائل فرهنگی بيان كردند كه سازمان فنی و حرفه‌ای بر اساس اين فرمايشات سند راهبردی فرهنگی را تدوين كرد و در آن بر ضرورت توجه به اين فعاليت‌ها تأكيد شده است.


فعاليت‌های فرهنگی موجب تغيير فضای فكری انسان‌ها می‌شود


وی اظهار كرد: فعاليت‌های فرهنگی موجب تغيير فضای فكری، روحی و رفتاری انسان‌ها می‌شود كه برنامه‌ريزی دقيق برای آن يكی از ضرورت‌های غيرقابل اجتناب است.


پرند انجام فعاليت‌های فرهنگی و شناساسايی و حفظ آنان و توجه به تحقق عدالت اجتماعی در محورهای مختلف را از جمله فعاليت‌های صورت گرفته در اين سازمان عنوان كرد و گفت: نوع مخاطبان سازمان فنی و حرفه‌ای به‌دليل اينكه در رده سنی جوانان و نوجوانان قرار دارد، می‌طلبد كه در كنار مباحث آموزشی توجه ويژه‌ای نيز به مباحث فرهنگی داشته باشيم.


معاون وزير رفاه، كار و امور اجتماعی بر ضرورت تدوين الگوی جامع فعاليت‌های فرهنگی كارآموزان تأكيد كرد و افزود: در اين صورت می‌توانیم يك برنامه تأثيرگذار فرهنگی داشته باشيم.


وی با اشاره به برگزاری مسابقات قرآن در كشور خاطرنشان كرد: امروزه بايد اثرات فرهنگی برگزاری مسابقات قرآن در كشور را شاهد باشيم و بايد همان‌گونه كه رهبر معظم انقلاب فرمودند به توسعه و ترويج آموزه‌های اين كتاب الهی توجه ويژه داشته باشيم.