صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۱۲۸۷۲۲۱
تاریخ انتشار : ۲۳ شهريور ۱۳۹۲ - ۰۰:۴۹
آيت‌الله ايمانی اظهار كرد

نماينده ولی فقيه در استان فارس با اشاره به فرمايشات مقام معظم رهبری در اجلاسيه خبرگان رهبری و ائمه جمعه سراسر كشور، تقويت زيرساخت‌ها و استقلال را ضرورت تحقق حيات طيبه اسلامی و تمدن نوين اسلامی دانست.



به گزارش خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) شعبه فارس، آيت‌الله اسدالله ايمانی، نماينده ولی فقيه در استان فارس جمعه، 22 شهريورماه در خطبه‌های نماز جمعه شيراز با اشاره به اجلاسيه خبرگان رهبری و دوساله ائمه جمعه سراسر كشور بيان كرد: در اين دو اجلاسيه رهبر معظم انقلاب نكاتی مطرح كردند ‌اما نكته‌ای که ایشان در هر دو ديدار مورد تأكيد قرار دادند ‌اين بود كه فرمودند: ما در مسائل انقلاب و نظام بايد كلی‌نگر باشيم، كليت نظام و انقلاب با توجه به همه مسائل مورد توجه و نظر قرار دهيم و اگر در زندگی بخشی‌نگر شديم از يك زاويه انقلاب را بررسی كرديم با مشكلاتی كه روبه‌رو می‌شويم عقب‌نشينی می‌كنيم اما اگر كليت نظام و انقلاب مورد توجه و نظرمان قرار گرفت می‌توانيم روی آن بايستيم و ايستادگی كنيم.


رئيس شورای فرهنگ عمومی فارس خاطرنشان كرد: ‌رهبر معظم انقلاب سه مطلب را در اين رابطه بيان داشتند‌ بايد آرمان‌ها و اهداف انقلاب را ديد و اهداف انقلاب ما چه بود حيات طيبه اسلامی، تمدن اسلامی و رسيدن به حيات طيبه انسانی اين آمال ماست و اين هدف بلند انقلاب اسلامی است هرچه هدف بلندتر باشد سرمايه‌گذاری برای آن بيشتر و لازم‌تر است‌.


وی ادامه داد: همچنين معظم‌له تأكيد كردند بايد راهبردهای عمومی و كلی برای تحقق اين آرمان‌ها مورد نظر باشد يعنی هم آرمان را ببينيم و هم راه رسيدن به آرمان را ارزيابی كنيم و راهبردها را مورد دقت قرار بدهيم مثل اسلاميت نظام، مثل مردم‌سالاری و مثل اينكه نه ظالم باشيم و نه زير‌بار ظلم برويم.


آيت‌الله ايمانی گفت: رهبر معظم انقلاب تأكيد داشتند واقعيت‌های جامعه هم بايد ببينيم يعنی آرمان‌گرايی در حين توجه به واقعيات و اين چنين نباشد كه چشممان را روی واقعيت ببنديم و گوشمان را پنبه بگذاريم نه ما بايد سنگی كه جلوی ما افتاده ببينيم چگونه از اين سنگ عبور كنيم؟ چگونه آن را از سر راه برداريم؟ چگونه به هدف برسيم و اين سنگ را دور بزنيم؟


نماينده رهبر معظم انقلاب در فارس اظهار كرد: برای رسيدن به آن آرمان با راهبرد و واقعيت‌ها يك راه‌حل معرفی می‌شود كه رهبر معظم انقلاب معرفی فرمودند و آن اينكه به خود تكيه كنيم، نظام را از درون تقويت كنيم، زيرساخت‌ها را خود بسازيم.


آيت‌الله ايمانی در بخش ديگری از سخنان خود با تصريح اينكه دعوت به تقوا و سفارش به پرهيزكاری وصیت همه پيامبران و جانشينان به حق آنان بوده است، گفت: يكی از عوامل نجات مردم از بار گناه توسل به پيامبر و شفاعت پيامبر در حق آنان است.


وی افزود: همان ‌گونه ملائكه مأمورند برای مؤمنان دعا كنند و با دعای آنان گناه گناهكاران بخشـوده می‌شود پيامبران هم مأمور به دعا برای مردمند و با توسل به پيامبران و دعا كردن پيامبران برای مردم و استغفار برای مردم چه در زمان حياتش و چه بعد از حيات آنان را از گرفتاری‌های گناه و معصيت آزاد و رها می‌سازند.


آيت‌الله ايمانی در ادامه با اشاره به فرا‌رسيدن ميلاد امام رضا(ع) تصريح كرد: دهه كرامت با ميلاد كريمه اهل بيت حضرت معصومه(س) آغاز و با تكريم مقام امامزادگان و حضرت شاهچراغ(ع) ادامه يافته و با ميلاد ثامن‌الحجج خاتمه می‌يابد.


امام جمعه شيراز با بيان اينكه تعداد امامزادگانی كه در فارس مدفون هستند، بيش از همه استان‌های كشور است، گفت: امام هشتم در سال 148 قمری در مدينه به دنيا آمدند و در سال 203 قمری در خراسان به شهادت رسيدند و عمر مباركشان 55 سال و مدت امامتشان 20 سال بود.


وی با اشاره به حديثی از امام هشتم خاطرنشان كرد: هيچ بنده‌ای ايمان او كامل نمی‌شود مگر اينكه سه ويژگی به‌دست بياورد، نخست اينكه ‌دين‌شناس باشد و اهل شناخت دين و معرفت باشد اگر دين را شناخت زندگی او زندگی سالمی است و اگر در شناخت دين دچار ترديد شد مثل خس و خاشاك بيابان هر بادی كه بوزد او را به سمتی می‌برد.


آيت‌الله ايمانی، دومين ويژگی را برنامه‌ريزی در زندگی دانست و گفت: اين بدان معناست كه مسائل اقتصادی زندگی را با برنامه‌ريزی دنبال كردن هم در اقتصاد فردی هم در اجتماعی و يك دولت آن زمان دولت دين‌دار و مسلمان و اسلامی است كه اقتصاد مردمش را درست تنظيم كند و با اصول كار كند و برنامه در كار خودش ارائه دهد.


نماينده مردم فارس در مجلس خبرگان رهبری ادامه داد: سومين ويژگی اين است كه مقاوم، صبور و بردبار باشد و يك ملتی پيروز است كه بتواند بيشتر در ميدان بماند و آن كسی‌كه زود از ميدان خارج می‌شود شكست می‌خورد.


وی در ادامه سخنان خود با اشاره به وضعيت حاكم بر كشورهای مختلف اظهار كرد: اينكه دنيا برای كشور جمهوری اسلامی ايران حساب باز كرده به‌‌خاطر مقاومت مردم آن است كه مقابل حوادث صبور و مثل كوه ايستادند و كوه بايد ايستادن را از مردم ايران بياموزد نه اينكه مردم ايران مثل كوه ايستادند نه، مقاومت بايد از مردم ايران آموخت و اين مردم رسيدن به بركت مقاومت و ايمان فردی و جامعه‌ای كامل نمی‌شود مگر به تفقه در دين، تدبير در معيشت و صبر بر گرفتاری‌ها و مشكلات.