صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۱۲۸۸۵۱۹
تاریخ انتشار : ۲۵ شهريور ۱۳۹۲ - ۰۷:۴۷

معاون بهره‌وری اقتصادی اداره‌كل اوقاف و امور خيريه مازندران‌ گفت 70 درصد از موقوفات این‌ استان مشمول قانون ابطال است كه رفع اين موضوع نيازمند راه‌كار عملی و كاربردی است.



به گزارش خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) شعبه مازندران، نمايندگی بابل نوروز رشيدی، معاون بهره‌وری اقتصادی اداره‌كل اوقاف و امور خيريه مازندران در همايش متوليان موقوفات مازندران كه ‌يكشنبه، 24 شهريورماه ‌در بابل برگزار شد، گفت: اداره بهره‌وری اقتصادی به سه بخش تنظيم قرارداد اجاره، بازسازی رقبات موقوفات به‌ويژه عرصه و عيان و بازسازی ساختمان و اماكن بقاغ متبركه تقسيم می‌شود.


وی با اشاره به سيستم جامع موقوفات به‌عنوان يكی از دغدغه‌های مهم اوقاف و امور خيريه و متوليان است، افزود: ثبت جامع آمار و اطلاعات عزم جدی را می‌طلبد كه در آن كليه امور‌ موقوفات متصرفی به‌صورت آنلاين اجرا می‌شود.


رشيدی با بيان اينكه متوليان از نسل واقف هستند، تصريح كرد: پاداش عملكرد متوليان كمتر از واقف نيست.


معاون بهره‌وری اقتصادی اداره‌‌كل اوقاف و امور خيريه مازندران با اشاره به احيا‌ موقوفات به‌صورت احسن و كاربردی، اظهار كرد: تاكنون موقوفات زيادی احيا‌ نشده است و در بخش تنظيم موقوفات 70 درصد از موقوفات مازندران مشمول قانون ابطال است و برای رفع اين موضوع نيازمند راهكار عملی هستيم.


رشيدی به تأكيد به اهميت سيستم جامع موقوفات، خاطرنشان كرد: با ثبت اطلاعات در سامانه جامع آمار موقوفات متصرفی و غيرمتصرفی در استان و كشور مشخص می‌شود و از متوليان خواستار اعتماد به اين سامانه هستم.