صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۱۲۸۹۵۶۰
تاریخ انتشار : ۲۷ شهريور ۱۳۹۲ - ۱۰:۳۳

مديركل اوقاف آذربايجان‌ شرقی از انتشار كتاب فرهنگ جامع امامزادگان استان آذربايجان‌ شرقی در تبريز خبر داد و گفت این اثر معنوی تا پايان نيمه نخست امسال منتشر و از آن رونمايی می‌شود.



به گزارش خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) شعبه آذربايجان شرقی، حجت‌الاسلام سيدشهاب‌الدين حسينی، مديركل اوقاف و امور خيريه استان امروز، 27 شهريورماه در همايش تجليل از خادمان امامزادگان شهرستان مرند، از چاپ كتاب «فرهنگ جامع امامزادگان استان آذربايجان‌ شرقی» توسط اداره‌كل اوقاف و امور خيريه خبر داد و گفت: اين اثر معنوی تا پايان نيمه نخست امسال منتشر و از آن رونمايی می‌شود.


وی در ادامه با بيان اينكه تا پايان برنامه پنج ساله تمام امامزاده‌ها اين استان در قالب طرح جامع، احيا و توسعه می‌يابند، تصريح كرد: در سطح استان آذربايجان شرقی 314 امامزاده وجود دارد كه از اين تعداد طرح جامع 32 بقعه آغاز شده است.


به گفته حسینی، در طرح جامع امامزادگان از جمله توسعه و احيای، فضای سبز، تجهيز كتابخانه زائرسرا و ديگر امكانات رفاهی برای زائران در نظر گرفته شده است.