صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۱۲۸۹۶۲۹
تاریخ انتشار : ۲۶ شهريور ۱۳۹۲ - ۱۴:۳۰

به‌همت اتحاديه مؤسسات قرآنی ـ مردمی استان خراسان رضوی طرح «كرسی‌های تلاوت قرآن» از تولد حضرت معصومه(س) در اين استان اجرا شده است و تا مهرماه سال جاری ادامه می‌يابد.









محمد يزدان‌پور، مديرعامل اتحاديه مؤسسات قرآنی ـ مردمی استان خراسان رضوی در گفت‌وگو با خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا)، با اعلام اين خبر گفت: طرح «كرسی‌های تلاوت قرآن» در قالب اجرای 24 كرسی تلاوت قرآن در مناطق محروم مشهد در اين استان اجرا می‌شود.


وی در ادامه بيان كرد: اين طرح در دو مرحله اجرا می‌شود و مرحله اول آن از تولد حضرت معصومه(س) تا تولد امام رضا(ع) در مساجد 3 منطقه اين شهر واقع در شهرك شهيد باهنر و رجايی اجرا شد.


يزدان‌پور تصريح كرد: مرحله دوم اين طرح از 5 مهرماه سال جاری در محراب‌آباد و گلشهر مشهد آغاز می‌شود و در قالب 12 كرسی تلاوت اجرا می‌شود.


وی در ادامه اظهار كرد: قاريان اين كرسی‌ها از سوی اتحاديه مؤسسات قرآنی استان اعزام می‌شوند و از قاريان اعزامی می‌توان به جلال نجاتيان، دوستی و ... اشاره كرد.


مديرعامل اتحاديه مؤسسات قرآنی ـ مردمی استان خراسان رضوی افزود: در ادامه قرائت قرآن توسط قاريان اعزامی از سوی اتحاديه، روحانيون اعزامی از سوی تبليغات اسلامی استان به تفسير آيات تلاوت شده می‌پردازند.