صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۱۲۸۹۹۰۵
تاریخ انتشار : ۲۷ شهريور ۱۳۹۲ - ۰۹:۲۱

راديو معارف در آخرين قسمت از اين سری برنامه «سايه روشن» به بررسی تأثيرات سوء رسانه‌ها بر روابط خانواده می‌پردازد.



به گزارش خبرنگار افتخاری خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) به نقل از روابط عمومی راديو معارف، برنامه «سايه روشن» كه تلاش دارد تا ابزار نوين ارتباطی رسانه‌ها را به بوته نقد و بررسی بگذارد تا مسئولان فرهنگی جامعه و به ويژه خانواده‌ها را با ابعاد مختلف آن آشنا كند، در آخرين قسمت از اين سری خود به بررسی تأثيرات سوء رسانه‌ها بر روابط خانواده می‌پردازد.


در اين برنامه حجت‌الاسلام والمسلمين سلمان رضوانی، ‌كارشناس دين و رسانه به بررسی تأثير رسانه‌ها از جمله ماهواره بر خانواده‌ها به ويژه روابط خانوادگی و همسران، تأثير ماهواره بر ايجاد اختلالات جنسی، جدا شدن ارزش‌ها از واقعيت‌های زندگی، رشد مادی‌گرايی و عوض شدن هنجارهای خانواده می‌پردازد.


برنامه «سايه روشن» كاری از گروه معارف و جامعه به سردبير تهيه‌كنندگی ابوالفضل سليمانی و اجرای حسين غفاری شنبه، 30 شهريورماه جاری از ساعت 17:00 تقديم شنوندگان فرهيخته راديو معارف می‌شود.


علاقه‌مندان به دريافت قسمت‌های پخش شده اين برنامه می‌توانند به صفحه اختصاصی برنامه «سايه روشن» در پايگاه اطلاع‌رسانی راديو معارف مراجعه كنند.