صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۱۲۹۰۱۳۶
تاریخ انتشار : ۲۷ شهريور ۱۳۹۲ - ۱۰:۵۸

ثبت نام طرح ‌آموزش قرآن در 300 موسسه و خانه قرآن استان مازندران آغاز شده است و تا اول مهرماه جاری ادامه می‌يابد.









صفا رنجبر، دبير اتحاديه مؤسسات قرآنی ـ مردمی استان مازندران در گفت‌وگو با خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا)، با اعلام اين خبر گفت: با همكاری اتحاديه مؤسسات قرآنی ـ مردمی استان مازندران ثبت نام طرح‌ها و كلاس‌های آموزش قرآن از نيمه شهريورماه در 300 مؤسسه و خانه قرآن اين استان آغاز شده است و تا اول مهرماه سال جاری ادامه می‌يابد.


وی در ادامه افزود: كلاس‌های اين دوره با تكميل ظرفيت از سوی متقاضيان از هفته دوم مهرماه سال جاری در تمامی مراكز مجری طرح آغاز می‌شود و تا اسفندماه سال جاری ادامه می‌يابد.


رنجبر در رابطه با كلاس‌های ثبت نامی تصريح كرد: از كلاس‌های در نظر گرفته شده برای اين دوره می‌توان به حفظ، تجويد، روخوانی و روانخوانی، فصحيح خوان، مهد قرآن، پيش دبستانی قرآن و دوره‌های تربيت مربی قرآن اشاره كرد.


وی اظهار كرد: علاقه‌مندان به آموزش‌های قرآنی جهت شركت در هر يك از اين دوره‌ها می‌توانند به مراكز قرآنی محل سكونت خود مراجعه كنند.


دبير اتحاديه مؤسسات قرآنی ـ مردمی استان مازندران در پايان خاطرنشان كرد: مؤسسات موظف هستند در پايان دوره‌ها آزمون برگزار كرده و نتايج كار خود را برای اتحاديه ارسال كنند.