صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۱۲۹۰۱۷۶
تاریخ انتشار : ۲۷ شهريور ۱۳۹۲ - ۱۱:۲۶
دستاوردهای معنوی دولت‌ها//6 آيت‌الله ايمانی در گفت‌وگو با ايكنا

نماينده ولی فقيه در استان فارس با تصريح اينكه نظام جمهوری اسلامی در قانون اساسی خود ارتقاء معنويت را يكی از اهداف بلند و مهم مطرح كرده است، گفت ارتقاء معنويت رسالت اصلی انقلاب اسلامی است.



آيت‌الله اسدالله ايمانی، نماينده ولی فقيه در استان فارس در گفت‌وگو با خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) شعبه فارس، با اشاره به دستاوردهای معنوی دولت‌ها پس از پيروزی انقلاب اسلامی گفت: نظام جمهوری اسلامی در قانون اساسی خود ارتقاء معنويت را يكی از اهداف بلند و مهم مطرح كرده و همه دولت‌مردان را به بالا بردن سطح معنويت جامعه فراخوانده است.


وی افزود: طبعاً جهت تقويت و ارتقاء معنويت در دستور كار همه دولت‌های نظام جمهوری اسلامی راهكارهايی ديده شده و بايد ديده شود چراكه اين مهم از اصول قانون اساسی و اهداف نظام جمهوری اسلامی ايران است.


آيت‌الله ايمانی تصريح كرد: تمام دولت‌ها بر اساس مسئوليت و شرايط خاص محيط و زمان خود در اين زمينه اقداماتی داشته‌اند اما آنچه برای ما در اين مسئله مهم است اين است كه در عرصه معنويت فضای كار فوق‌العاده زياد و فراوانی وجود دارد.


امام جمعه شيراز ادامه داد: ماده محدود است اما معنويت دارای چنين محدوديتی نيست و اگر برای مسائل مادی خود لازم است كه اين همه تلاش داشته باشیم طبعاً بايد برای مسائل معنوی نيز اين تلاش چندين برابر شود و در واقع می‌توان گفت جهت تقويت دستاوردهای معنوی بايد تلاش وافر و دائمی برای اين كار داشته باشيم.


فضای كار فراوانی در عرصه معنويت در كشور وجود دارد


وی با تصريح اينكه بحمدالله آنچه تاكنون در زمينه معنويت در كشور انجام گرفته، اثرگذار بوده است، گفت: با مقايسه گرايش مردم به شعائر دينی در سال 58 و 92 به‌خوبی به اين مسئله واقف می‌شويم كه تا چه حد دولت‌های پيش از انقلاب در تقويت ابعاد معنوی ‌بين مردم اثرگذار بوده‌اند.


آيت‌الله ايمانی خاطرنشان كرد: در شب و روز ميلاد امام هشتم شيعيان مشاهده می‌كنيم كه ميليون‌ها نفر جهت عرض ادب به ساحت مقدس آن امام همام حضور می‌يابند و برگزاری مراسم‌های باشكوه عاشورا، شب‌های قدر و... همگی نشان‌دهنده رشد معنويت در جامعه است.


دولتمردان رشد معنويت را به‌عنوان جهت‌گيری تمام كارهايشان در دستور كار خود قرار دهند


نماينده مردم فارس در مجلس خبرگان رهبری اظهار كرد: اما آنچه انجام گرفته در مقايسه با آن‌چه بايد انجام گيرد كم است زيرا رشد معنويت رسالت اصلی انقلاب ماست و توقع است كه دولتمردان رشد معنويت را به‌عنوان جهت‌گيری تمام كارهايشان در دستور كار خود قرار دهند و بيش از آنچه انجام گرفته در اين زمينه تلاش كنند.


وی در ادامه با اشاره به فعاليت‌های قرآنی كشور، انجام اين فعاليت‌ها را خوب ارزيابی كرد و گفت: از ابتدای پيروزی انقلاب تاكنون گسترش قرآن در دستور كار نظام جمهوری اسلامی قرار داشته است و مسابقات قرآن بعد از پيروزی انقلاب در كشور برگزار شده و حافظان و قاريان و آشنايان به قرآن ما بعد از پيروزی انقلاب تربيت شده‌اند.


آيت‌‌الله ايمانی با اشاره به فرمايشات مقام معظم رهبری مبنی بر تربيت 10 ميليون حافظ قرآن در كشور گفت: اين تعداد حافظ قرآن، حداقل تعداد حافظان قرآنی است كه بايد در كشور وجود داشته باشد و در تربيت حافظان قرآن هنوز در ابتدای راه هستيم.


مخاطب قرآن،‌ مردم هستند نه دولت‌ها


رئيس شورای فرهنگ عمومی فارس با تأكيد بر اينكه مردم بايد بدون اتكا به دولت‌ها خودشان در امر قرآن قيام كرده و برای قرآن تلاش كنند، افزود:‌ مخاطب قرآن مردم هستند نه دولت‌ها بنابراين مردم بايد به قرآن چنگ بزنند و برای آن فضاسازی كنند.


وی در پايان خاطرنشان كرد: نظام جمهوری اسلامی ايران فضای آشنايی با قرآن را برای مردم ما فراهم ساخت و آنچنان برنامه‌ريزی كرد كه امروز در عرصه‌های مختلف قرآن حركت‌های اصولی و زيربنايی انجام گرفته و در حال انجام است.