صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۱۲۹۲۹۰۰
تاریخ انتشار : ۰۲ مهر ۱۳۹۲ - ۱۰:۲۴
شريف‌نژاد خبر داد

مدير زندان مركزی مشهد اظهار كرد بر اساس اين تفاهم‌نامه به مدت دو سال، بودجه‌ای معادل 10 درصد از محل درآمد موقوفات، با هدف توسعه فعاليت‌های فرهنگی، اعتقادی و حمايتی به زندان تخصيص داده می‌شود.



به گزارش خبرنگار افتخاری خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا)، شريف‌نژاد، مدير زندان مركزی مشهد در تشريح اين خبر گفت: بر اساس اين تفاهم‌نامه كه به امضای توليت موقوفات رضوان و مديريت زندان رسيده مقرر شد، به مدت دو سال، بودجه‌ای معادل 10 درصد از محل درآمد موقوفات و عوائد حاصل از اجاره و انتقالات رقبات وقفی تحت پوشش، بنا به نظر و تشخيص موقوفات در جهت نيل به اهداف اين تفاهمنامه به زندان مركزی مشهد تخصيص داده شود.


وی افزود: اين تفاهم‌نامه با محوريت تعاون و همكاری موقوفات رضوان و اداره فرهنگی زندان در راستای تخصيص كمك‌های مالی و غيرمالی با تشخيص زندان، در جهت حمايت از خانواده زندانيان نيازمند، پرداخت ديه جرائم غير عمد، اعطای كمك هزينه به فرزندان مددجويان جهت تحصيل و آموزش علوم دينی و فرهنگی منعقد شده است.


شريف‌نژاد ترويج فرهنگ پويای تشيع، ترغيب جامعه به امر وقف، چاپ و نشر كتب مذهبی و سيره پاك علمی ائمه معصومين(ع) و مسائل اعتقادی و برگزاری مراسم مذهبی در زندان جهت ارتقای فرهنگ مددجويان را از ديگر مفاد هدف‌گذاری شده در اين تفاهمنامه عنوان كرد و گفت: چنانچه بنا به تشخيص اداره فرهنگی زندان مددجو و يا خانواده‌های مددجويان نيازمند به موقوفات رضوان جهت دريافت وام معرفی شوند، موقوفات خارج از 10 درصد فوق‌الذكر تعامل لازم را انجام خواهد داد.


مدير زندان مركزی مشهد انعقاد اين تفاهمنامه را صرفاً در جهت تحقق چشم‌انداز فرهنگی، قرآنی و حمايتی زندان دانست و گفت: تداوم اين حركت سازنده كه توسط موقوفات رضوان مشهد تدبير شده است، ضمن ترويج فرهنگ وقف، زمينه تشويق ساير اقشار و نهادها را در اين خصوص فراهم خواهد كرد.


وی اضافه كرد: مشاركت در توسعه امور فرهنگی و اعتقادی هزينه نيست، بلكه سرمايه‌ای گرانبهاست كه نتيجه آن در ميان مدت در سطوح مختلف جامعه مشاهده خواهد شد.


شريف‌نژاد در پايان اظهار كرد: مددجويان حاضر در زندان قشر آسيب‌پذير جامعه هستند و نياز به رشد اعتقادی و فرهنگی دارند كه بر همين اساس مبنای زندانبانی اسلامی، اصلاح و تربيت محكومين قرار گرفته است و در همين راستا در زندان مركزی مشهد نماز، علوم قرآنی و اعتقادی و همچنين امور فرهنگی محور اصلی فعاليت‌هاست كه با بكارگيری نيروهای متخصص، تدوين برنامه جامع و تخصيص اعتبارات مورد نياز اين امر به خوبی در حال اجراست.