صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۱۲۹۳۱۶۸
تاریخ انتشار : ۰۲ مهر ۱۳۹۲ - ۱۳:۱۷

برنامه مناسبتی «خورشيد هشتم» كه به مناسبت دهه كرامت از شبكه قرآن و معارف سيما پخش شد، مورد استقبال خوبی از سوی مخاطبان اين شبكه قرار گرفت.



به گزارش خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) به نقل از روابط عمومی شبكه قرآن و معارف سيما، برنامه «خورشيد هشتم» كه همزمان با ولادت حضرت معصومه(س) آغاز و تا ميلاد حضرت علی‌بن موسی‌الرضا(ع) به صورت زنده و مستقيم از مشهد مقدس به روی آنتن شبكه قرآن و معارف سيما رفت، مورد استقبال خوبی از سوی مخاطبان اين شبكه قرار گرفت.


بنابر اين گزارش، «خورشيد هشتم» كه در گروه معارف و سيره اهل بيت(ع) اين شبكه توليد و پخش شد، در ايام دهه كرامت با دعوت از برخی از روحانيون برجسته و چهره‌های سياسی هم‌چون آيات عظام راشد‌يزدی و امامی‌كاشانی و حجج‌اسلام پناهيان، قرائتی، حيدری‌كاشانی، ثمری، ماندگاری و همچنين غلامعلی حدادعادل و مير‌لوحی به بيان فضائل امام رضا(ع) و حضرت معصومه(س) پرداختند.


يادآور می‌شود، در طول پخش اين برنامه طاهری و واعظی از مداحان اهل بيت‌(ع) به مديحه‌سرايی در رسای امام رضا(ع) می‌پرداختند.