صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۱۲۹۳۳۱۱
تاریخ انتشار : ۰۲ مهر ۱۳۹۲ - ۱۵:۱۷

امام جمعه فرديس گفت شهدا قدرت بزرگ نظام جمهوری اسلامی ايران هستند و اقتدار امروز كشور مديون ايثار و جان‌فشانی‌های اين بزرگ مردان است.



حجت‌الاسلام علی‌اكبر ايمانی، امام جمعه فرديس در گفت‌و‌گو با خبرگزاری بين‌‌المللی قرآن(ايكنا) شعبه البرز، گفت: امروز استقلال و امنيت موجود در كشور مديون ايثار و از خودگذشتگی شهيدان انقلاب اسلامی و هشت سال دفاع مقدس است‌ و اگر ايثار شهيدان نبود، افتخاراتی كه امروز نظام كسب كرده ميسر نمی‌شد و اقتدار امروز اين نظام الهی به‌دست نمی‌آمد.


وی افزود: شهدا قدرت بزرگ جمهوری اسلامی هستند كه دشمنان برای كمرنگ كردن آن در تلاشند، لذا ما نيز بايد در مقابل آنان ايستادگی كنيم و با برجسته كردن نام شهدا، ياد و خاطره آنان را برای هميشه زنده نگه داريم.


ايمانی در ادامه از هفته دفاع مقدس سخن به‌ميان آورد و گفت: در انقلاب اسلامی كه بنای آن بر تفكر بسيجی استوار است، بايد فرهنگ دفاع مقدس در سطح جامعه برجسته شود و در فعاليت‌های گوناگون نمود پيدا كند.


امام جمعه فرديس يادآور شد: آن‌چه در برنامه‌های هفته دفاع مقدس بايد مورد توجه قرار گيرد اين است كه ميدان دفاع مقدس يك ميدان وسيع است و هنوز بسياری از حماسه‌آفرينی‌های رزمندگان اسلام در هشت سال دفاع مقدس برای مخاطبان بازگو نشده است.


وی در پايان سخنان خود به نقش خانواده شهيدان در جامعه اشاره كرد و گفت‌: بيشترين سهم و ثواب از ايثار و از خودگذشتگی شهيدان برای پدر، مادر، همسران و فرزندان شهداست زيرا آنان از همه هستی خود گذشتند و با تقديم عزيزان خود به درگاه خداوند متعال، امنيت و آسايش را برای مردم به ارمغان آوردند.