صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۱۲۹۴۷۵۳
تاریخ انتشار : ۰۶ مهر ۱۳۹۲ - ۱۱:۱۷
رضايی خبر داد

معاون حج، عمره و عتبات سازمان حج و زيارت از اعزام دو كاروان ويژه جانبازان به حج تمتع سال جاری خبر داد و گفت دو كاروان 125 نفره جانبازان در حج سال جاری حضور دارند و اولين گروه از اين جانبازان شب گذشته محرم و وارد مكه شدند.








غلامرضا رضائی معاون حج، عمره و عتبات سازمان حج و زيارت

غلامرضا رضائی، معاون حج، عمره و عتبات سازمان حج و زيارت در گفت‌و‌گو با خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) با اشاره به حضور دو كاروان حج تمتع ويژه جانبازان در حج سال جاری، گفت: يكی از اين دو كاروان اعزام شده و شب گذشته با بدرقه رئيس سازمان حج و زيارت و پس از احرام در مسجد شجره وارد مكه مكرمه شد.


وی با اشاره به اينكه كاروان دوم نيز طی دو روز آينده به عربستان اعزام می‌شود، در مورد تعداد اعضای اين كاروان‌ها گفت: هر كاروان از 125 نفر شامل جانبازان و همراهان آنها تشكيل شده است.


رضايی با اشاره به ساخت‌وسازهای اطراف مطاف، ساخت سازه جديد برای طواف افراد ويلچری و يا افرادی كه دچار مشكلات حركتی هستند و شلوغی مطاف، گفت: با توجه به اين مسائل از مسئولان اعزام جانبازان درخواست شد جانبازان خوابيده و قطع نخايی كمتری در حج امسال اعزام شوند و بيشتر جانبازانی كه خودشان بتوانند امور خود را انجام دهند اعزام شوند كه بر همين اساس تعداد همراهان جانبازان نيز در حج امسال كمتر است.


وی در پايان اعلام كرد: تا آخر وقت امروز تعداد زائران اعزامی به حج 37 هزار و 530 نفر هستند كه تاكنون از اين تعداد 26 هزار نفر مدينه اولی بوده‌اند و همينك 12 هزار و 894 نفر در مدينه و بقيه نيز در مكه حضور دارند.