صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۱۲۹۵۶۵۷
تاریخ انتشار : ۰۷ مهر ۱۳۹۲ - ۱۶:۰۵

دوره‌های عمومی و تخصصی آموزش قرآن ويژه بانوان و آقايان در مقاطع سنی خردسال و بزرگسال در مؤسسه ثقلين دالارشاد اردبيل برگزار می‌شود.



اكبر غاربی‌كلخوران، مديرمسئول مؤسسه ثقلين دارلارشاد اردبيل در گفت‌وگو با خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا)، در رابطه با برگزاری اين دوره‌های آموزشی، گفت: دوره‌های عمومی و تخصصی آموزش قرآن ويژه ايام پاييز با حضور گسترده بانوان و آقايان در مقاطع سنی خردسال و بزرگسال هر يك به مدت سه ماه در مؤسسه ثقلين دارالارشاد اردبيل برگزار می‌شود.


وی اظهار كرد: از جمله كلاس‌های آموزش قرآن كه در اين مؤسسه برگزار می‌شود، می‌توان به برگزاری كلاس‌های آموزش روخوانی و روانخوانی قرآن در دو كلاس با حضور 22 قرآن‌آموز، صرف و نحو، تجويد و ترجمه و مفاهيم قرآن اشاره كرد.


غاربی‌كلخوران با بيان اين كه اين دوره‌های آموزشی ويژه ايام پاييز برگزار می‌شود و از اول مهرماه آغاز شده است، عنوان كرد: از جمله دوره‌های تخصصی آموزش قرآن در اين مؤسسه، می‌توان به برگزاری دوره تربيت مربی قرآن اشاره كرد كه هر يك از اين دوره‌ها پس از برگزاری آزمون ورودی به مدت سه ماه برگزار می‌شود.


مديرمسئول ثقلين دارالارشاد اردبيل خاطرنشان كرد: اين مؤسسه قرآنی ويژه ايام پاييز اقدام به برگزاری دوره جديد تدبر در قرآن كرده است كه سومين مرحله به‌شمار می‌رود و طی سه روز در هفته برگزار می‌شود.