صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۱۲۹۶۰۶۶
تاریخ انتشار : ۰۸ مهر ۱۳۹۲ - ۱۱:۲۵

امام جمعه نظرآباد گفت زنده نگه داشتن راه و هدف شهدا عمل به زندگی اسلامی است و امروز ناهنجاری‌ها، بد‌حجابی‌ها و دوری از ارزش‌های اسلامی در زندگی، شهدا و مؤ‌منان را رنج می‌دهد، زيرا شهدا جان خود را برای احيای ارزش‌های اسلامی دادند تا جامعه با حاكميت اصول و ارزش‌ها زنده بماند.



حجت‌الاسلام علی‌اكبر وثوقی، امام جمعه نظرآباد در گفت‌و‌گو با خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) شعبه البرز، گفت: اتحاد مردم يكی از عواملی بود كه توانست انقلاب اسلامی ايران را به پيروزی برساند و اين اتحاد چيزی بود كه همه جهانيان آن را ديدند و امام خمينی(ره) نيز به‌خاطر اين‌كه توانست اين وحدت و اتحاد را بين مردم شكل دهد، جاودانه شد.


وی با اشاره به سبك زندگی اسلامی، افزود: زنده نگه داشتن راه و هدف شهدا عمل به زندگی اسلامی است و امروز ناهنجاری‌ها و بد‌حجابی‌ها و دوری از ارزش‌های اسلامی در زندگی، شهدا و مؤ‌منان را رنج می‌دهد، زيرا شهدا جان خود را برای احيای ارزش‌های اسلامی دادند تا جامعه با حاكميت اصول و ارزش‌ها زنده بماند.


وثوقی با تشريح مقاومت و ايثار جوانان در دوران دفاع مقدس بر آشنايی نسل امروز جوان هم تأكيد كرد وگفت: امروز بر همگان به‌ويژه مسئولان فرهنگی و والدين لازم و واجب است كه عوامل پيروزی مردم ايران بر همه جهان كفر را در طول هشت سال جنگ به جهانيان معرفی كنند.


امام جمعه نظر آباد تصريح كرد: اگر نسل امروز هم بداند و پايبند به ‌اين ويژگی‌ها و عوامل پيروزی شود در هيچ زمانی فريب تبليغات دشمنان را نمی‌خورد و جوانان ما مقاومت و ايثار را تا حاكميت اسلام و حفاظت از نظام اسلامی ‌‌دارند.


وی در بخش ديگری از سخنان خود هفته دفاع مقدس و ياد شهدای والامقام اين دوره را گرامی داشت و گفت: آنچه‌كه ما را در برابر استكبار جهانی و در آن جنگ بسيار سخت پيروز كرد امروز هم برای ادامه راه انقلاب، امام، شهيدان و مجاهدين فی‌سبيل الله همان عوامل كارساز است و حرف اول را می زند و يادمان نرود كه روز به روز بر تجربه و آشنايی دشمن ‌با جمهوری اسلامی افزوده می‌شود و نبايد آن‌ها را كوچك شمرد.


اين مقام مسئول در پايان سخنان خود گفت: مسئولين نظام بايد هوشيار باشند و تمام تلاش خود را برای زنده نگه داشتن ياد و خاطره هشت سال دفاع مقدس و جانفشانی‌های شهدا به‌كار گيرند چرا‌كه دشمنان از هر فرصتی برای كم‌رنگ كردن اين سلحشوری‌ها استفاده می‌كنند.