صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۱۲۹۶۶۱۸
تاریخ انتشار : ۰۹ مهر ۱۳۹۲ - ۰۹:۵۸
صبح امروز؛

مسئول كانون بصيرت دانشگاه زنجان از آغاز به‌كار طرح مطالعاتی طليعه حكمت همزمان با صبح امروز، نهم مهرماه در اين دانشگاه خبر داد.









اسماعيل ندرلو، مسئول كانون بصيرت دانشگاه زنجان در گفت‌و‌گو با خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) شعبه زنجان، با اشاره به اين‌كه اين دانشگاه در طول سه سال اخير، سير مطالعاتی و تحليلی آثار شهيد مرتضی مطهری را به اجرا در می‌آورد، گفت: اين فعاليت‌ها در ابتدا به‌صورت گروه‌های خودمحور با حضور دانشجويان فعال دانشگاه آغاز شده و به تدريج با تشكيل كانون بصيرت، اين آثار به‌صورت كارگاهی مورد تحليل و بررسی قرار گرفته است.


وی افزود: تشكيل حلقه‌های دانشجويی و مطالعه آثار مشخص‌شده شهيد مطهری در طول ترم و همچنين حضور اساتيد برجسته دانشگاه امام صادق(ع) در جلسات تحليل و بررسی اين آثار، مهم‌ترين بخش جلسات تحليل و بررسی كانون بصيرت در طول ترم‌های اخير بوده است.


مسئول كانون بصيرت دانشگاه زنجان با تأكيد بر اين‌كه جلسات مطالعاتی آثار شهيد مطهری با عنوان «طليعه حكمت» از صبح امروز، نهم مهرماه در دانشگاه زنجان آغاز به‌كار كرده است، ابراز كرد: كارگاه‌های اين طرح مطالعاتی با حضور يكی از اساتيد برجسته دانشگاه امام صادق(ع) كه مجری اين طرح در كشور است، در دانشگاه زنجان به اجرا درخواهد آمد.


ندرلو تصريح كرد: ثبت‌ نام از دانشجويان جديدالورود در اين طرح مطالعاتی، در دوره‌های مقدماتی صورت گرفته و اين گروه در طول ترم به تحليل و بررسی كتاب «جاذبه و دافعه علی(ع)» خواهند پرداخت. همچنين دانشجويانی كه جزو اعضای گذشته اين كانون بوده‌اند، با حضور در كارگاه‌های پيشرفته، به تحليل و بررسی كتاب «حماسه حسينی» می‌پردازند.


وی با بيان اين‌كه كارگاه‌های طرح «طليعه حكمت» در اين دانشگاه به‌صورت هفتگی برگزار می‌شود، اظهار كرد: در پايان برگزاری هر دوره مطالعاتی در ترم‌های تحصيلی، 2 نمره از نمرات دروس عمومی دانشجويان برای آنان منظور می‌شود.


اين فعال فرهنگی در پايان خاطرنشان كرد: دوره‌های كارگاهی اين طرح در سالن همايش‌های سهروردی دانشگاه زنجان و با ظرفيتی بيش از 400 نفری برگزار می‌شود و علاقه‌مندان می‌توانند به‌صورت عمومی از اين دوره‌ها بهره‌مند شوند.