صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۱۲۹۶۶۵۴
تاریخ انتشار : ۰۹ مهر ۱۳۹۲ - ۱۰:۴۰

وزير خارجه بحرين طی اظهاراتی در شصت و هشتمين نشست مجمع عمومی سازمان ملل در نيويورك، بار ديگر بر ادعاهای سخيف و غيرمسئولانه اين رژيم مبنی قرارگرفتن حزب‌الله لبنان در فهرست گروه‌های تروريستی تأكيد و از ايران خواست دخالت در امور داخلی كشورهای منطقه را متوقف كند(!)



به گزارش خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) به نقل از پايگاه اطلاع‌رسانی «روسيا اليوم»، خالد بن احمد آل خليفه، وزير خارجه بحرين بر ضرورت قرار‌دادن نام حزب‌الله در ليست سازمان‌های تروريستی تأكيد كرد.


وی همچنين با با تكرار ادعاهای هميشگی شورای همكاری خليج فارس مبنی بر دخالت ايران در امور داخلی كشورهای منطقه، گفت: ايران بايد اين دخالت‌ها را متوقف كند.


وی همچنين به موضوع فلسطين و مذاكرات سازش اشاره كرد و خواستار حل عادلانه، دائمی و جامع مسئله فلسطين شد.


وزير خارجه بحرين درباره اوضاع جامعه مصر نيز گفت: كشورش از تلاش‌های مصر برای تحقق امنيت در اين كشور و اجرای نقشه راه حمايت می‌كند.


گفتنی است، رژيم آل‌خليفه كه در دو سال گذشته با موجی از اعتراضات مردمی عليه خاندان حاكم آل‌خليفه مواجه بوده و اين اعتراضات را با كمك‌های عربستان و سكوت جامعه جهانی سركوب كرده است، برای اينكه نشان دهد اعتراضات، داخلی نبوده و از خارج از اين كشور هدايت می‌شود، همواره ايران را به دست داشتن و يا حمايت از معترضان متهم كرده است.