صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۱۲۹۷۸۱۵
تاریخ انتشار : ۱۲ مهر ۱۳۹۲ - ۰۸:۳۹

كارشناس قرآن نمايندگی فرهنگی ـ تبليغی شوسف، ضمن تشريح فعاليت‌های قرآنی اين نمايندگی در شش ماهه اول سال 92، از رشد و گسترش اين برنامه‌ها در اين مدت خبر داد.



به گزارش خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) شعبه خراسان جنوبی، حسن مودی، كارشناس قرآن نمايندگی فرهنگی ـ تبليغی شوسف روز گذشته، 11 مهرماه در جمع كاركنان اين اداره با اشاره به گسترش فعاليت خانه‌های قرآنی شوسف در شش ماهه ابتدايی سال گفت: در راستای ترويج فرهنگ قرآنی، از ابتدای سال جاری تاكنون، برنامه‌های متنوع قرآنی در بخش شوسف برگزار شده است.


وی اظهار كرد: برگزاری كلاس‌های روخوانی، روان‌خوانی، حفظ و مفاهيم قرآن كريم با شركت بيش از 300 نفر در اين كلاس‌ها، برگزاری كلاس‌های تفسير و ترجمه قرآن و مراسم جزءخوانی قرآن در بيش از 30 مسجد از مهمترين فعاليت‌های قرآنی بوده است.


كارشناس قرآن نمايندگی فرهنگی ـ تبليغی شوسف عنوان كرد: جمع زيادی از از كودكان، نوجوانان و جوانان اعم از خواهر و برادر از مزايای آموزشی قرآنی در اين شهر و همچنين روستاهای تابعه بهره‌مند شدند.


وی گفت: درشش ماهه اول سال 92 با وجود آنكه هنوز اعتبارات تخصيص داده نشده است، ولی فعاليت‌های قرآنی در 21 خانه روستايی، هم به لحاظ كمی و هم به لحاظ كيفی، رشد مطلوبی داشته است به طوری كه در بهار و تابستان گذشته، شاهد رشد چشمگير ثبت‌ نام دانش‌آموزان در كلاس‌های آموزش و حفظ سطح يك قرآن در خانه‌های قرآن بوديم.


مودی خاطرنشان كرد: برگزاری 24 كلاس قرآنی در طرح غنی‌سازی اوقات فراغت تابستان، برگزاری جلسات قرآنی مختلف ويژه ماه مبارك رمضان در مساجد شوسف از ديگر فعاليت‌های قرآنی در اين منطقه بوده است.