صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۱۲۹۸۴۸۸
تاریخ انتشار : ۱۳ مهر ۱۳۹۲ - ۱۳:۳۶
فرمانده معظم كل قوا

رهبر معظم انقلاب با بيان اينكه ما از تحرك ديپلماسی دولت از جمله سفر نيويورك حمايت می‌كنيم، اظهار كردند به دولت خدمتگزار اعتماد داريم و به آن خوشبين هستيم، اما برخی از آنچه كه در سفر نيويورك پيش آمد بجا نبود، چون ما دولت امريكا را غيرقابل اعتماد، خودبرتربين، غيرمنطقی و عهدشكن می‌دانيم.



به گزارش خبرگزاری بين‌المللی قرآن (ايكنا) به نقل از پايگاه اطلاع‌رسانی دفتر مقام معظم رهبری، هفتمين مراسم مشترك دانش‌آموختگی، تحليف و اعطای سردوشی دانشجويان دانشگاههای افسری ارتش جمهوری اسلامی ايران، صبح امروز، 13 مهرماه با حضور حضرت امام خامنه‌ای، فرمانده كل قوا، در دانشگاه هوايی شهيد ستاری برگزار شد.


رهبر معظم انقلاب اسلامی در ابتدای ورود به ميدان مراسم، با حضور در محل يادمان شهدای ارتش و قرائت فاتحه، علو درجات شهدا را مسئلت كردند.


فرمانده كل قوا سپس از يگان‌های حاضر در ميدان سان ديدند.


حضرت امام خامنه‌ای در سخنانی در اين مراسم، ورود به سِلك نيروهای مسلحِ شجاع و نام‌آور جمهوری اسلامی ايران را، برای جوانان تازه‌وارد، افتخارآميز دانستند و با اشاره به لزوم تقويت آمادگی‌ها و استحكام دفاعی نيروهای مسلح در كنار تقويت ساخت درونی نظام اسلامی و وحدت ملی، تأكيد كردند: ما از تحرك ديپلماسی دولت از جمله سفر نيويورك حمايت می‌كنيم زيرا به دولت خدمتگزار اعتماد داريم و به آن خوش‌بين هستيم، اما برخی از آنچه كه در سفر نيويورك پيش آمد بجا نبود، چون ما دولت امريكا را غيرقابل اعتماد، خودبرتربين، غيرمنطقی و عهدشكن می‌دانيم.


رهبر معظم انقلاب اسلامی افزودند: ما به مسئولان خودمان اعتماد داريم و از آنها می‌خواهيم با دقت و با ملاحظه همه جوانب، گام‌ها را محكم بردارند و منافع ملی را به فراموشی نسپارند.


حضرت امام خامنه‌ای با تأكيد بر استحكام ساخت درونی نظام اسلامی، خاطرنشان كردند: عناصر اصلی كه از روز اول پيروزی انقلاب اسلامی، حافظ اين انقلاب و ملت ايران و مايه پيشرفت بودند، توجه به آرمان‌های والای نظام اسلامی و توجه به عزت ملی بوده است، بنابراين وظيفه همه مسئولان و آحاد ملت، دفاع از عزت و هويت ملی است.


ايشان با اشاره به بدبينی و بی‌اعتمادی نظام اسلامی به امريكا، دولت امريكا را دولتی در پنجه صهيونيست‌ها خواندند و گفتند: دولت امريكا در واقع در جهت منافع صهيونيست‌ها حركت می‌كند و از همه دنيا باج می‌گيرد و به رژيم صهيونيستی باج می‌دهد.


رهبر معظم انقلاب اسلامی با تأكيد بر اينكه ملت ايران هيچ‌گاه تهديد برای هيچ كشوری نيست اما استحكام نيروهای مسلح را مهم‌ترين عامل برای حفظ امنيت نظام اسلامی می‌داند، افزودند: نيروهای مسلح اعم از ارتش، سپاه، بسيج و نيروی انتظامی بايد حصار مستحكمی در مقابل توطئه‌های دشمنان باشند.


فرمانده معظم كل قوا با اشاره به تهديدهای مكرر و مشمئزكننده دشمنان ملت ايران تأكيد كردند: همه كسانی كه عادت به تهديد زبانی ايران كرده‌اند، بدانند، پاسخ ما به هرگونه شرارتی بر ضد ملت ايران، پاسخی جدی و سخت خواهد بود.


حضرت امام خامنه‌ای افزودند: ملت ايران، هم، سرسختی خود را در راه دفاع از آرمان‌ها و منافع خود نشان داده و هم، ميل و رغبت خود به سلامت و صلح و هم‌زيستی را زيرا اين دو، در كنار يكديگر هستند.


ايشان در پايان از رشادت‌ها و جان‌فشانی‌های ارتش جمهوری اسلامی ايران بويژه نيروی هوايی، در هشت سال دفاع مقدس تجليل و ياد و خاطره شهدای گران‌قدر دفاع مقدس از جمله شهيدان بابايی و ستاری را گرامی داشتند.


پيش از سخنان رهبر معظم انقلاب اسلامی، امير سرتيپ خلبان شاه‌صفی، فرمانده نيروی هوايی ضمن خير مقدم، گفت: در دانشگاه‌های افسری ارتش جمهوری اسلامی، ضمن آموزش فناوری‌ها و علوم جديد، آموزش معارف دينی و اعتقادی نيز از برنامه‌های اصلی است.


وی با اشاره به طرح‌های راهبردی و بومی و نصب انواع شبيه‌سازها در نيروی هوايی تأكيد كرد: نيروی هوايی ارتش با تقويت توان دفاعی و بازدارندگی خود، در آمادگی كامل برای صيانت از مرزهای هوايی و آسمان جمهوری اسلامی ايران، بسر می‌برد.


همچنين سرتيپ‌دوم بخشنده، فرمانده دانشگاه هوايی شهيد ستاری گزارشی از برنامه‌های آموزشی و پژوهشی دانشگاه هوايی شهيد ستاری بويژه طرح پهپاد رزمی و طرح شكاری نيمه‌سنگين ارائه كرد.


در اين مراسم به فرماندهان، اساتيد، خلبانان و دانشجويان دانشگا‌ه‌های افسری ارتش و همچنين تعدادی از خانواده شهدا، يك جلد كلام‌الله مجيد و هدايايی اعطا شد و نمايندگان دانشجويان جديد و فارغ‌التحصيل نيز، سردوشی و درجه خود را از دست فرمانده كل قوا دريافت كردند.


در ادامه اين مراسم دانشجويان دانشگاه‌های افسری ارتش سرود عهد جانبازی را اجرا كردند.


اجرای رزمايش ميدانی از ديگر برنامه‌های مراسم امروز دانشگاه هوايی شهيد ستاری بود.


در پايان اين مراسم يگان‌های حاضر در ميدان ضمن اجرای عمليات اعتماد به نفس، از مقابل جايگاه رژه رفتند.