صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۱۲۹۹۴۷۷
تاریخ انتشار : ۱۵ مهر ۱۳۹۲ - ۱۰:۵۸

نمايش «مسافران» با مضمون رضوی به كارگردانی يعقوب صديق‌جمالی تمرينات خود را برای شركت در چهارمين جشنواره «تئاتر صاحبدلان» آغاز كرده است.



يعقوب صديق‌جمالی، نويسنده و كارگردان تئاتر دينی در گفت‌و‌گو با خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) با اعلام اين خبر گفت: اين نمايش با مضمون رضوی نوشته علی ميزراعمادی هم‌اكنون مراحل تمرين و آماده‌سازی را در گروه نمايش «كتل تبريز» می‌گذراند.


وی در مورد داستان اين نمايش گفت: جوان عكاسی در هنگام عكاسی در صحن رضوی دل به دختر جوانی می‌سپارد و برای اينكه هر روز به ديدار اين دختر جوان نائل شود تصميم می‌گيرد به كسوت خادمان آستان قدس رضوی درآيد.


برگزيده چهاردهمين جشنواره «تئاتر مقاومت» ادامه داد: در روند خدامی حضرت رضا(ع) و مشاهده عرض اردات زوار آن امام همام، جوان دچار تحول و دگرگونی شده و از عشق زمينی به عشق و محبتی الهی می‌رسد و عزم خود را برای عشق‌ورزی معنوی به چهارده معصوم(ع) جزم می‌كند.


صديق‌جمالی گفت: قرار است پس از انسجام گروهی در روايت نمايشی اين قصه، نسخه ويدئويی نمايش را بنا به اعلام فراخوان چهارمين جشنواره «تئاتر صاحبدلان» حداكثر تا 30 مهر به دبيرخانه جشنواره به منظور ارزيابی در مرحله بازبينی ارسال كنيم.


يادآور می‌شود، چهارمين جشنواره «تئاتر صاحبدلان» به همت كانون تئاتر دينی از 15 آبان تا 15 اسفند سال جاری در تهران و شهرستان‌ها برگزار خواهد شد.