صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۱۳۰۱۷۶۵
تاریخ انتشار : ۲۰ مهر ۱۳۹۲ - ۱۳:۰۵

دوره روخوانی و روانخوانی قرآن ويژه فرهنگيان از 18 مهرماه در مؤسسه بنياد قرآن همدان آغاز شده و به‌مدت 28 ساعت آموزشی برگزار خواهد بود.









به گزارش خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا)، به‌همت مؤسسه بنياد قرآن همدان، دوره آموزش روخوانی و روانخوانی قرآن ويژه فرهنگيان با تدريس 2 مربی قرآن از روز پنجشنبه 18 مهرماه در اين مؤسسه آغاز شد.


اين دوره با حضور 50 نفر از معلمان و كاركنان تحت نظارت اداره‌كل آموزش و پرورش استان همدان برگزار شده است كه اين افراد توسط حسين حسين‌زاده‌طاهر و اصغر خوش‌كلام، از اساتيد قرآن به فراگيری فنون قرآن می‌پردازند.


دوره روخوانی و روانخوانی قرآن در هفته 2 جلسه در روزهای پنجشنبه و جمعه برگزار می‌شود و مدت زمان برگزاری اين رشته 28 ساعت تعيين شده است.


همچنين بعد از اتمام دوره از تمامی قرآن‌آموزان آزمون گرفته می‌شود و قبول‌شدگان دارنده گواهينامه روخوانی و روانخوانی قرآن از سوی بنياد قرآن همدان می‌شوند؛ دوره فوق‌الذكر برای اولين‌بار طی شش‌ماه دوم سال جاری در دستور كار قرار گرفته است كه علاقه‌مندان برای كسب اطلاعات بيشتر می‌توانند با شماره تلفن 08112524200 تماس حاصل كنند.


خبرنگار: رضا دلاوری