صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۱۳۰۱۹۴۴
تاریخ انتشار : ۲۰ مهر ۱۳۹۲ - ۱۵:۴۱

دوره آموزش حكمت‌های نهج‌البلاغه از روز دوشنبه 15 مهرماه در مؤسسه غدير گچساران آغاز شده است و به‌مدت سه‌ماه ادامه دارد.



سعيد محمودی، مديرمسئول مؤسسه غدير گچساران در گفت‌وگو با خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا)، در رابطه با برگزاری اين دوره آموزشی، گفت: به‌منظور آشنايی نوجوانان و جوانان با سيره و روش حضرت علی(ع)، دوره آموزش حكمت‌های نهج‌البلاغه از روز دوشنبه 15 مهرماه آغاز شده است و به مدت سه‌ماه طی دور روز در هفته برگزار می‌شود.


وی اظهار كرد: اين كلاس‌های آموزشی با حضور دو مربی و كارشناس برتر قرآن برگزار می‌شود و شركت‌كنندگان در اين كلاس‌های آموزشی با خطبه‌ها و نامه‌های آموزنده حضرت علی(ع) آشنا می‌شوند.


محمودی عنوان كرد: همچنين برگزاری جلسات پرسش و پاسخ دينی در دستور كار اين مؤسسه قرآنی قرار دارد و علاوه بر مسائل دينی و قرآنی، مسائل فرهنگی و اجتماعی مورد بحث و بررسی قرار می‌گيرد.


مديرمسئول مؤسسه غدير گچساران خاطرنشان كرد: اين مؤسسه قرآنی در زمينه برگزاری اين كلاس‌های آموزشی و همچنين دوره‌های علوم قرآنی با ديگر مراكز دينی و قرآنی در سطح شهرستان و همچنين روستاهای اطراف همكاری می‌كند.