صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۱۳۰۲۲۱۴
تاریخ انتشار : ۲۱ مهر ۱۳۹۲ - ۱۰:۴۰

سرپرست فرهنگ و ارشاد اسلامی استان اردبيل گفت فرهنگ قرآن سلامت اجتماعی و امنيت عمومی جامعه را تضمين می‌كند.



علی چشمه‌‌نور، سرپرست فرهنگ و ارشاد اسلامی استان اردبيل‌ در گفت‌و‌گو با خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) شعبه اردبيل، گفت: در راستای توسعه و ترويج فرهنگ قرآنی و ارزيابی و سنجش معلومات قرآنی قرآن‌آموزان، آزمون قرآن كريم جمعه، 19 مهرماه در 30 حوزه و شش شهرستان در سطح استان اردبيل برگزار شد.


چشمه‌نور در ادامه خاطرنشان كرد: به‌منظور تربيت نسل آينده و آشنايی آنان با مفاهيم عالی قرآنی، آزمون قرآنی در رشته‌های مفاهيم، حفظ، ترجمه برای قرآن‌آموزان شهرستان‌های اردبيل، گرمی، پارس‌آباد، مشگين‌شهر، كوثر و خلخال برگزار شد.


وی با بيان اينكه اين آزمون در 32 عنوان رشته برگزار شد، اضافه كرد: بالاترين آمار ثبت‌ نامی ‌بين مؤسسات قرآنی كشور متعلق به مؤسسه نسيم وحی خلخال از استان اردبيل است.


وی، ارزيابی و سنجش معلومات قرآنی قرآن‌آموزان مؤسسات قرآنی را هدف اين آزمون برشمرد و بيان كرد: به پذيرفته‌شدگان اين آزمون گواهينامه پايان دوره و هديه‌ای از سوی معاونت قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی اعطا می‌شود.


سرپرست فرهنگ و ارشاد اسلامی استان اردبيل يادآور شد: ما امروز با توجه به هجمه‌های مختلف فرهنگی و تبليغی استكبار جهانی به آموزش‌های قرآن و توجه به معارف آن نياز داريم تا به دور از هرگونه التهاب و نگرانی بتوانيم يك روند رو به رشد را در حركت‌های مهارتی و ارزشی شاهد و ناظر باشيم.